Teraz jest 19 lip 2019, 01:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: zmiana nicka
PostNapisane: 26 gru 2013, 11:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2005, 20:53
Posty: 90
Lokalizacja: Świdnica
Chciałbym powrócić do swego nika z bf 2 czy jest taka możliwość zmiany w orginie?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2013, 12:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Okno Origin>Prawy górny róg>Kliknij w nick>Pod awatarem "Edytuj profil">Edytuj informacje>Tadam.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2013, 13:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2005, 20:53
Posty: 90
Lokalizacja: Świdnica
Mofixil napisał(a):
Okno Origin>Prawy górny róg>Kliknij w nick>Pod awatarem "Edytuj profil">Edytuj informacje>Tadam.

Gdyby to było prawda to bym się nie pytał wyskakuje mi nieprawidłowy identyfikator orgin i nic nie mogę zmienić.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2013, 13:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
gucio46 napisał(a):
Mofixil napisał(a):
Okno Origin>Prawy górny róg>Kliknij w nick>Pod awatarem "Edytuj profil">Edytuj informacje>Tadam.

Gdyby to było prawda to bym się nie pytał wyskakuje mi nieprawidłowy identyfikator orgin i nic nie mogę zmienić.

Bo próbujesz wrzucić znak który nie jest obsługiwany...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2013, 16:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Albo już jest po prostu zajęty. Teraz "identyfikator origin" są to nazwy WSZYSTKICH kont bf2 bf3 bf4 simsów i wszystkiego badziewia co tylko ea powydawało, tak więc nie zdziw się jak pierwsze 140 nicków będzie zajętych przez np. jakąś 12 latke co sobie simsy przez origina aktywowała.
A co do znaków to chyba tylko _ i - można z zaawansowanych. Nawet o spacji zapomnij.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 21:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2005, 20:53
Posty: 90
Lokalizacja: Świdnica
szakal0x napisał(a):
Albo już jest po prostu zajęty. Teraz "identyfikator origin" są to nazwy WSZYSTKICH kont bf2 bf3 bf4 simsów i wszystkiego badziewia co tylko ea powydawało, tak więc nie zdziw się jak pierwsze 140 nicków będzie zajętych przez np. jakąś 12 latke co sobie simsy przez origina aktywowała.
A co do znaków to chyba tylko _ i - można z zaawansowanych. Nawet o spacji zapomnij.

Chyba tak było nie moglem wrócić do nika z bf2 natomiast inne wchodziły .

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL