Teraz jest 14 gru 2018, 21:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2014, 07:07 
Offline

Dołączył(a): 29 sty 2014, 02:33
Posty: 9
Lokalizacja: USA
Aktualizacja Battlefield 4 była długo oczekiwana przez nas wszystkich graczy co zakupili ta grę. Niestety aktualizacja Battlefield 4 została wypuszczona tylko na Xbox One, PS3, PS4 oraz komputer z nie podanych powodów Xbox 360 był pominięty. W notatkach aktualizacji jedna z największych zmian jest na karabiny wyborowe (DMR) dostały one wzmocnienie zniszczenia oraz pomniejszone zostało odbicie lufy przy strzale. Mile widziana jest ta zmiana ponieważ w tym momencie zajmuje 2-3 strzałów aby zabić wroga i można tez strzelać szybciej i być nadal celnym (O kolo 2 strzały na sekundę). Również w tej aktualizacji Battlefield 4 zostały nadane inne zmiany:

1. Skrócony czarny ekran w czasie pojawianie se przy nowym życiu.
2. Mniejsze szanse zanikania muszek broni.
3. Naprawione wykorzystywanie (exploit) SOFLAM oraz MAV.
4. Polepszony kod internetowy (Net Code).
5. Naprawiony celownik w czołgu T90 MBT.
6. Naprawione problemy rozmowy z innymi graczami.
7. Dodane ustawienie "strefy martwej" (dead zone) w gałkach kontrolera.
8. Polepszona stabilność gry.
9. Dodana ikona pokazująca ze byleś postrzelony w głowę.
10. Na komputer dodane karty graficzne itd.
11. Inne male poprawki.

Niestety w tym momencie jest jeszcze za wcześnie aby określić czy ta aktualizacja Battlefield 4 poprawi połączenia graczy ponieważ wszystkie serwery musza być także aktualizowane.

Link do mojego filmiku o tym temacie: http://youtu.be/VEZWklLjMzA Dziękuję za wsparcia i oglądanie (views).
Link do notatek aktualizacji: http://battlelog.battlefield.com/bf4/fo ... 584248915/ Przepraszam ze po angielsku ale polskiej wersji nie mogłem znaleźć.

_________________
Kolego mam nowy kanał na YouTube http://goo.gl/xzYk1o pomóż rodakowi się wybić oglądnij filmik lub dwa napisz coś może subscribe jeśli lubisz. Dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 10:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
PreacherSki napisał(a):
10. Na komputer dodane karty graficzne itd.

Wat?

Ja tam dalej czekam aż AMD wypuści te nowe stery, jestem ciekawy czy Mantle naprawdę da jakiś zauważalny skok wydajności...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 13:59 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
W trybie commander usunęli drona skanującego,został emp.
Dodatkowo ten emp postawiony na torze lotu pocisku kierowanego nie niszczy go jak wcześniej.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 15:18 
Offline

Dołączył(a): 1 mar 2010, 15:21
Posty: 20
W dupę niech sobie wsadzą ten pacz
http://www.youtube.com/watch?v=3maHE7fho88#t=63


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 15:50 
Offline

Dołączył(a): 29 sty 2014, 02:33
Posty: 9
Lokalizacja: USA
Tak nie naprawia wszystkiego no ale jest lepiej niż nic. Oh i wczoraj po napisaniu tego post i filmu gra mi raz się załamała do Xbox home screen. Teraz jestem w grze i prawie wszystkie serwery są offline.

_________________
Kolego mam nowy kanał na YouTube http://goo.gl/xzYk1o pomóż rodakowi się wybić oglądnij filmik lub dwa napisz coś może subscribe jeśli lubisz. Dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2014, 01:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Podejrzewam, że sytuacja ze zgonami za zasłoną i graczami, którym zostaje 0hp prędko się nie zmieni ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2014, 05:40 
Offline

Dołączył(a): 29 sty 2014, 02:33
Posty: 9
Lokalizacja: USA
Astinz napisał(a):
Podejrzewam, że sytuacja ze zgonami za zasłoną i graczami, którym zostaje 0hp prędko się nie zmieni ;)


Te 0hp to mnie często dobija.

_________________
Kolego mam nowy kanał na YouTube http://goo.gl/xzYk1o pomóż rodakowi się wybić oglądnij filmik lub dwa napisz coś może subscribe jeśli lubisz. Dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2014, 09:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Astinz napisał(a):
Podejrzewam, że sytuacja ze zgonami za zasłoną i graczami, którym zostaje 0hp prędko się nie zmieni ;)

Nie zmieniło się to od wypuszczenia gry Bad Company 2 czyli od marca 2010r (bez mała 4 lata). W międzyczasie wydali BF3 z tym samym gównianym netcode i teraz BF4.
To NIGDY się nie zmieni i żaden patch tego nie naprawi. Grę trzeba by napisać od nowa.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2014, 10:30 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Black screen podczas gry i wywala do windy.
Super !!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2014, 11:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
BF-FAN napisał(a):
W trybie commander usunęli drona skanującego,został emp.
Dodatkowo ten emp postawiony na torze lotu pocisku kierowanego nie niszczy go jak wcześniej.


Lol serio? Czemu ...
Grać nie zamierzam już commanderem raczej ale to co zrobili to jakaś totalna porażka, teraz to już NIC nim nie można robić???
TO jak niby zdobywać baretki za spotowanie na nim ? ;d Tym skanem co jest raz na miesiąc? :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2014, 13:57 
Offline

Dołączył(a): 10 lis 2013, 02:43
Posty: 27
szakal0x napisał(a):
BF-FAN napisał(a):
W trybie commander usunęli drona skanującego,został emp.
Dodatkowo ten emp postawiony na torze lotu pocisku kierowanego nie niszczy go jak wcześniej.


Lol serio? Czemu ...
Grać nie zamierzam już commanderem raczej ale to co zrobili to jakaś totalna porażka, teraz to już NIC nim nie można robić???
TO jak niby zdobywać baretki za spotowanie na nim ? ;d Tym skanem co jest raz na miesiąc? :D

Co ty ziomek gadasz? Przecież grałem commanderem po update i normalnie są drony skanujące... To chyba u niego nie ma... Może wy gracie w jakas inna gre...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2014, 15:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Ja nie wiem, nie mam gry zainstalowanej żeby sprawdzić, dla tego się dziwie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2014, 11:05 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Nie wiem.
Gralem na kilku mapach i był tylko dron emp.
Po postawieniu go na torze lotu pocisku nic mu nie robił.
Może ping miałem 999 wtedy ?
Do bani ten tryb jest.
Nikt nie słucha rozkazów i nie akceptuje ich.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2014, 11:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Ale rakieta jest niszczona jak będzie przelatywała obok tego latającego drona emp, jak użyjesz emp który się skończy zanim tam rakieta doleci no to nic się jej nie stanie ;p

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2014, 15:06 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Dżizas !! tyle to wiem !
Stawiam drona w momencie wystrzelenia rakiety na jej drodze.
Trwa kilka sekund zanim doleci- 2-3
Gram w commendera w pracy na tablecie i mam kilkadziesiąt godzin juz przegrane.
Wiem o co chodzi i wiem co piszę.
Na Androidzie nie było drona skanującego.

Teraz nie wiem ,bo mi tablet skroili z biurka.
Tylko etui mi zostało.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL