Teraz jest 24 maja 2018, 08:28

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lut 2014, 18:15 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Też mam córkę :o
Niestety gra w Simsy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 03:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Zauważył ktoś ostatnio, że AC-130 jest niewrażliwe na ostrzał z działka AA, Stealth/Attack Jetów? Przyjmuje tylko rakiety, co imo jest dość dobrym zabiegiem. Bo żywotność AC-130 była zazwyczaj, żadna. No chyba, że to jakiś bug :omg:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 10:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Całkiem niedawno strąciłem 2 AC130 przy pomocy działka AJ. Po jednym przelocie już ostro się kopcił.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 12:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Sam już nie wiem, latałem AJ'em za AC-130 i 30mm nic mu nie robiło, dopiero FFARy wchodziły.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 13:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
AC130 lata w granicy gdzie pestki dalej nie lecą, trza znaleźć sweetspot albo trzymać się bardzo blisko ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 13:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Strzelałem na tyle blisko by widzieć jak pociski rozbijają się o kadłub AC-130 , przy tym nie zadając mu obrażeń :D . Może to był jakiś serverside, sam nie wiem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 13:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
To gra jest wybitnie spartolona, od góry nie idzie wcale, na tym samym poziomie idzie dopiero na styk, od dołu podobno jest okienko kilkunastu metrów.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 14:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Na AC130 można chyba najłatwiej punkty w powietrzu nabijać, strzelanie jak do tarczy :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 15:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Teraz pytanie czy to nowy Bug, czy wymysł twórców BF'a :roll:

Edit: Tylko na paracelu jest ten problem, na innych mapach AC-130 dalej pada jak mucha.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2014, 20:44 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Odpalam przed chwilą grę , a tu jakaś wielgaśna aktualizacja się pobiera.
Co to ,kto to , wie kto ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2014, 20:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
Powiem tak - gówno. To jest przesada, ostatnio ledwo uporałem się z dropami formatując system i wrzucając W8.1 , a teraz wprowadzają patcha i znowu dropy są? TO JAKIŚ ŻART?!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 10:40 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
80 giga łatka ,a efektem tylko przycinanie się grafiki.
Coś poszło nie tak ,jak zawsze......


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 11:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Tak jak podejrzewałem wcześniej.
Zupełnie nie czuję różnicy - na lepsze. Za to daje się odczuć wiele zmian - na gorsze.
Pacz który więcej spieprzył, co naprawił.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 12:03 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Co było w tym paszczu ? Wiadomo ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 14:48 
Offline

Dołączył(a): 10 wrz 2007, 19:47
Posty: 29
Lokalizacja: Krk
3 x pdw ribbon i 5 helek z rakiet aa daje ci mine plot
3 x assault ribbon i 20 headow daje ci 160
20 zniszczen pojazdów daje ci sr2

oprócz tego
celownik na moździerzu i mobilkach w hceku
bugi killfeeda
tyle narazie zobaczyłem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL