Teraz jest 22 wrz 2018, 18:48

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2014, 15:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
http://battlefield.wikia.com/wiki/Battl ... val_Strike
http://www.mordorhq.com/showthread.php? ... dcf2c73624

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2014, 09:34 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Dzisiaj się pobrało jakieś cudo.
Coś koło 70 mega.
Wie ktoś co to ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2014, 13:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
BF-FAN napisał(a):
Dzisiaj się pobrało jakieś cudo.
Coś koło 70 mega.
Wie ktoś co to ?

Prócz poprawki do origina (73MB) nic nie było, zawartość "poprawki" jest wyświetlana przed instalacją, typowe pierdoły o poprawie wydajności i stabilności.
Mam wrażenie że dodali więcej osiągnięć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2014, 18:34 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
THX za odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2014, 10:47 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Duży update wyszedł właśnie.
Ponad 1 giga.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2014, 11:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
"Duże" to były w CTE. Tam schodziło 6-9 GB po kilka razy.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2014, 20:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Nie mogą CTE dać publicznie? Wygląda na to że wszystko co tam zrobili sprawia tylko że ta kupa staje się mniej zła.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2014, 21:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
A nie dali? Ze 2 tygodnie temu byl news ze dla kazdeo otwarte,ale jakos sie nie wczytywalem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2014, 23:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Załatw namiary na newsa, pewnie jak wół będzie napisane że otwarte dla każdego z premium :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2014, 06:35 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Wczoraj wyszła aktualizacja ?
Chyba samo sie pobrało, bo nic nie widzę.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2014, 07:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Zawsze się samo pobiera xd
A miało z 1gb jedynie tym razem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2014, 11:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Wystarczy włączyć origin i samo się pobierze.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL