Chłopie chcesz mieć zszargane nerwy to zdecydowanie 4
Moim zdaniem,graficznie gra wygląda o wiele lepiej niż 3-szczególnie "gra świateł"-jak to gdzieś wyczytałem.Ale to tylko to i nic więcej.Mapy średnie,masa czołgów albo medyków-mistrzów jednej broni ace...Mapki z 3 miały coś zmienić ale czy zmieniły chyba nie za wiele.Brakuje mi takiego "rozrzutu" jak w 3-jest jak by bardziej urozmaicona dla gracze a to ciasne mapki a gunmaster czy śmieciarz po przez mapy czołgowe,że tak powiem-no po prostu dla mnie nie jest taka monotonna.Podobna mi sie 4,nie powiem,ale na jaka mapke bym nie wlazł mam wrażenie że to jest ciągle ta sama młuckara snajper i tanków na piechotę no po za ciasnymi kiszkami typu metro i locker.
W chwili obecnej gra z premium i ta ilością błędów jest za droga.Ja jakieś dwa tygodnie temu kupiłem klucze do podstawki i premimu za nie całe 80 zeta i mam święty spokój.
Może poczekaj z kupnem bo faktycznie jest całość droga a za wiele nie oferuje tytuł.Gdybym miał teraz kupować bym nie kupił a tak codziennie odpalam chociaż na chwile z nadzieją ,że się coś zmieniło.