Teraz jest 13 lis 2019, 07:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lut 2014, 19:25 
Offline

Dołączył(a): 25 lut 2014, 19:02
Posty: 2
Witam :)
Jak można zauważyć w tytule interesuje mnie która część jest dla graczy/użytkowników lepsza. Mówiąc lepsza mam na myśli wydajność, wygląd, "feeling" strzelania, gameplay itp. A także czy opłacalny jest zakup battlefield 4 (chodzi mi o wersje normalną) czy też battlefield 3 premium, zastanawia mnie to ponieważ obie te gry są w podobnej cenie mam na myśli bf3 premium i bf4 nazwijmy to "non-premium"? Proszę o nie nawiązywanie do BF 4 Premium, ponieważ ogranicza mnie mój budżet.
Z góry dziękuję :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lut 2014, 20:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
bf4>bf3
Chyba że chcesz grać tylko infantry to na odwrót bo w bf4 jest broken i chyba już nie naprawią

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lut 2014, 14:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Jeśli budżet Cię ogranicza, to wybierz BF3+premium.
Jak nie, to BF4+premium.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lut 2014, 16:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Albo po prostu BF4 bez żadnych Premiumów itp.
Pomimo swoich błędów Czwórka wydaje mi się lepsza od Trójki + jeżeli dobrze pamiętam to tryby z BF3Premium w większości szybko wymarły, a mapki poza kilkoma wyjątkami jakieś super też nie były.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lut 2014, 16:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 mar 2010, 21:26
Posty: 358
Lokalizacja: Białystok
Samym BF4 szybko się znudzisz, poczekaj z kupnem do świątecznych promocji, w tym czasie grając w BF3 premium.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2014, 11:14 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Kup sobie BF3 z premium- za 90 zeta już można kupić dwa cd keye. (podstawka i premium)
Z bf4 poczekaj na promocję jakąś ,bo teraz to szał d.py z tymi cenami jest.
Nie napiszę gdzie ,bo zaraz afera będzie.
Ja tam kupowałem BF3, BF4 i wszystko gra.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2014, 11:57 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Chłopie chcesz mieć zszargane nerwy to zdecydowanie 4 :lol:
Moim zdaniem,graficznie gra wygląda o wiele lepiej niż 3-szczególnie "gra świateł"-jak to gdzieś wyczytałem.Ale to tylko to i nic więcej.Mapy średnie,masa czołgów albo medyków-mistrzów jednej broni ace...Mapki z 3 miały coś zmienić ale czy zmieniły chyba nie za wiele.Brakuje mi takiego "rozrzutu" jak w 3-jest jak by bardziej urozmaicona dla gracze a to ciasne mapki a gunmaster czy śmieciarz po przez mapy czołgowe,że tak powiem-no po prostu dla mnie nie jest taka monotonna.Podobna mi sie 4,nie powiem,ale na jaka mapke bym nie wlazł mam wrażenie że to jest ciągle ta sama młuckara snajper i tanków na piechotę no po za ciasnymi kiszkami typu metro i locker.

W chwili obecnej gra z premium i ta ilością błędów jest za droga.Ja jakieś dwa tygodnie temu kupiłem klucze do podstawki i premimu za nie całe 80 zeta i mam święty spokój.

Może poczekaj z kupnem bo faktycznie jest całość droga a za wiele nie oferuje tytuł.Gdybym miał teraz kupować bym nie kupił a tak codziennie odpalam chociaż na chwile z nadzieją ,że się coś zmieniło.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 mar 2014, 13:25 
Offline

Dołączył(a): 25 lut 2014, 19:02
Posty: 2
No więc wywnioskowałem że lepiej poczekać do promocji na bf4 i kupić bf 3 premium :D dziękuję!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2014, 10:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2010, 11:09
Posty: 219
krolo76 napisał(a):
na jaka mapke bym nie wlazł mam wrażenie że to jest ciągle ta sama młuckara snajper i tanków na piechotę

W takim razie powinieneś omijać z daleka wieloslotowe serwery. Ja grywam wyłącznie na małych serwerach i nigdy nie miałem tego wrażenia. Na małych serwerach jest miejsce na taktykę, spryt, chwilę zastanowienia a nie tylko na nerwowe rozglądanie się skąd wróg wyskoczy i refleks. Na małych serwerach zazwyczaj nie ma też snajperów bo oni zazwyczaj nie realizują celów rozgrywki, więc ta klasa jest mało przydatna.

_________________
Pzdr, Tomek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2014, 23:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 19:28
Posty: 57
Lokalizacja: Bielsko-Biała
^^ Na małych serwerach ciężko jest czasami spotkać piechotę - wszyscy siedzą w pojazdach. Na mój gust, optimum dla większości map (zwykle gram duże podboje) to 32 sloty.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 mar 2014, 09:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podbój, lub duży podbój, owszem 32 lub 24 jest ok.
Ale rush to 16 max 20 slotów, bo jak jest więcej, a ticketów raptem 75, to rozgrywka z reguły nie trwa dłużej jak kilka- kilkanaście minut.
Ludzie zaczynają kampić w ataku, olewają cele misji i wszystko się nie klei, a tickety uciekają w trybie przyspieszonym.
Nie piszę tu nawet o trybach TDM, DOM, czy SQD. Tam 16 to absolutny max.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 mar 2014, 19:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2010, 11:09
Posty: 219
boog_PL napisał(a):
^^ Na małych serwerach ciężko jest czasami spotkać piechotę - wszyscy siedzą w pojazdach

A Ty być jak chciał? Siedzieć w śmigłowcu szturmowym i naparzać w piechotę?! Na małych serwerach wszyscy mają jednakowe szanse. Na dużych tylko ci co szybciej dobiegną do pojazdów.

_________________
Pzdr, Tomek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 mar 2014, 12:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2010, 19:28
Posty: 57
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Dusty [PL] napisał(a):
boog_PL napisał(a):
^^ Na małych serwerach ciężko jest czasami spotkać piechotę - wszyscy siedzą w pojazdach

A Ty być jak chciał? Siedzieć w śmigłowcu szturmowym i naparzać w piechotę?! Na małych serwerach wszyscy mają jednakowe szanse. Na dużych tylko ci co szybciej dobiegną do pojazdów.


Niekoniecznie. Chodziło mi o urozmaicenie rozgrywki. Gdy walka odbywa się wyłącznie pojazdami, robi się śmiertelnie nudno. Poza tym pamiętaj, że dobrze uzbrojonej drużynie piechoty niestraszne są żadne pojazdy, a już zwłaszcza śmigłowce szturmowe.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2014, 14:26 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Dusty [PL] napisał(a):
krolo76 napisał(a):
na jaka mapke bym nie wlazł mam wrażenie że to jest ciągle ta sama młuckara snajper i tanków na piechotę

W takim razie powinieneś omijać z daleka wieloslotowe serwery. Ja grywam wyłącznie na małych serwerach i nigdy nie miałem tego wrażenia. Na małych serwerach jest miejsce na taktykę, spryt, chwilę zastanowienia a nie tylko na nerwowe rozglądanie się skąd wróg wyskoczy i refleks. Na małych serwerach zazwyczaj nie ma też snajperów bo oni zazwyczaj nie realizują celów rozgrywki, więc ta klasa jest mało przydatna.



Zgadza się.Max to 20 felków na mapke i zero kampiących snajperów oraz no tank :lol:
Przydała by się taka mapka a raczej tryb jak w 3 te ciasnoty,ale tu z kolei,będzie masa mistrzów jednej broni ace23 z hakiem no rickoil.Ale i na to jest sposób na swoim serwerze,chociaż ostatnio znalazłem kilka serwerów gdzie też jest zakaz używania tych mlonowych giwer-tylko karabinki i jest cacy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2014, 10:01 
Offline

Dołączył(a): 11 mar 2007, 23:29
Posty: 7
Lokalizacja: Wrocław
czwórka super lepsza od trojeczki

_________________
Grafa: 770 GTX
Płyta: P7P55D-E
Proc: i5/750 (4Ghz)
Ram: 8GB
SSD: 128GB (Win 8.1 pro 64bit PL)
HDD: 500GB
Muza: Xonar D1


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL