Teraz jest 22 maja 2018, 09:59

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lis 2014, 14:11 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2014, 23:12
Posty: 3
Witam. Mam pewne pytanko, wczoraj dotarła do mnie gierka, zagrałem już 3 rundy w kampanii jednoosobowej, i tam wszystko idzie jak należy. Lecz gdy dołącze do multiplayera, to już nie jest kolorowo. Mój sprzęt to geforce gtx 750ti 2gb, 8gb ram, CPU i5. Chodzi głównie o to że są straszne lagi, mój PC powinien lekko utrzymać grafikę na HIGH, lecz tak nie jest, nawet na Niskich ustawieniach przy akcji bądz szybkim obracaniu kamery są przycięcia. Czy to poprostu się dzieje tak bo kupiłem grę i jeszcze mi się aktualizuję? Czy coś się posrało? Dzięki za pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: La-a-a-a-g
PostNapisane: 22 lis 2014, 15:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
wciśnij tyldę: ~
wpisz sobie: perfoverlay.drawgraph 1

Zobaczysz wykres obciążenia CPU i GPU
Jak tam jest płasko, to znaczy, że net ci nie wyrabia i tu jest problem.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: La-a-a-a-g
PostNapisane: 27 lis 2014, 11:45 
Offline

Dołączył(a): 27 lis 2014, 11:24
Posty: 2
Po miesiącu nie grania w Battlefielda wczoraj odpaliłem gre. Włączyła się jakaś aktualizacja. Przedtem gra chodziła jak marzenie. A teraz co 10-15 sekund ekran zamrza (lag) na 1 sekunde. Co może być tymi lagami spowodowane? Nie dawno zmieniłem (zwiękrzyłem) prędkość internetu. Wpisałem to co kolega wyżej napisał w console gdy jest normalnie to lekko drga wykres ale jak wystąpi ten lag wykres podskakuje aż na samą góre monitora. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: La-a-a-a-g
PostNapisane: 27 lis 2014, 12:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Wyłącz origin w grze, podobno pomaga.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2014, 16:48 
Offline

Dołączył(a): 27 lis 2014, 11:24
Posty: 2
Pomogło!! Dziękuje Ci kolego za pomoc. Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL