Teraz jest 22 wrz 2018, 04:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 gru 2014, 00:46 
Offline

Dołączył(a): 3 kwi 2008, 11:53
Posty: 17
Witam.Od jakiegos czasu trace polaczenie z gra po jakims czasie i zawsze wyskakuje mi komunikat ze uplynal czas polaczenia z serwerem.Probowalem uruchamiac gre jako administrator i aktualniac/naprawiac w oryginie ale nic to nie dalo.Czy ktos wie o co chodzi i jak mozna to naprawic?Dzieki z gory.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2014, 00:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Jak dzieje Ci się tak co kilka meczy, to nic z tym nie zrobisz.
Tak już w BF4 jest.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL