Teraz jest 23 maja 2018, 10:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: BF4 Błąd
PostNapisane: 14 paź 2016, 22:21 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2016, 22:16
Posty: 10
Lokalizacja: Anglia,Manchester
Witam jestem fanem serii battlefield mam każdą część lecz jednak aby uzupełnić kolekcje musiałem kupić bf4
Lecz niestety bf4 nie działa wyskakuje error że moja grafika nie obsługuje dx10
Czy da sie uruchomić tą gre w dx9 lub jakoś wgrać to dx10 które powinno działać :?: :?: :?:
tutaj link że (podobno na grafice dx10 jest)
http://forum.gazeta.pl/forum/w,34,81305 ... DX10_.html
System operacyjny :Windows 7 Enterprise
Service Pack:
Ilość ram:4gb (dostępne 3.25)
Procesor :AMD athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz
Płyta Główna:MSI K9N Neov2
Karta graficzna:Sapphire Radeon HD2600XT
Moc zasilacza 350W

Z góry dzięki za pomoc
CHAPPER


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BF4 Błąd
PostNapisane: 15 paź 2016, 09:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
CHAPPER napisał(a):
Czy da sie uruchomić tą gre w dx9 lub jakoś wgrać to dx10 które powinno działać :?: :?: :?:


Zaktualizuj sterowniki do najnowszej wersji?
BF4 nie wspiera DX9 i nie ma żadnej możliwości uruchomienia go w środowisku które nie wspiera przynajmniej DX10.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BF4 Błąd
PostNapisane: 15 paź 2016, 09:59 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2016, 22:16
Posty: 10
Lokalizacja: Anglia,Manchester
Mofixil napisał(a):
CHAPPER napisał(a):
Czy da sie uruchomić tą gre w dx9 lub jakoś wgrać to dx10 które powinno działać :?: :?: :?:


Zaktualizuj sterowniki do najnowszej wersji?
BF4 nie wspiera DX9 i nie ma żadnej możliwości uruchomienia go w środowisku które nie wspiera przynajmniej DX10.

Szukalem ich z 20 minut i nic podeslalbys linka bo to musi byc 13.12


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BF4 Błąd
PostNapisane: 15 paź 2016, 13:58 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2016, 22:16
Posty: 10
Lokalizacja: Anglia,Manchester
CHAPPER napisał(a):
Witam jestem fanem serii battlefield mam każdą część lecz jednak aby uzupełnić kolekcje musiałem kupić bf4
Lecz niestety bf4 nie działa wyskakuje error że moja grafika nie obsługuje dx10
Czy da sie uruchomić tą gre w dx9 lub jakoś wgrać to dx10 które powinno działać :?: :?: :?:
tutaj link że (podobno na grafice dx10 jest)
http://forum.gazeta.pl/forum/w,34,81305 ... DX10_.html
Dodam jeszcze że w amd auto detect pisze ze mam najnowszy sterownik
System operacyjny :Windows 7 Enterprise
Service Pack:
Ilość ram:4gb (dostępne 3.25)
Procesor :AMD athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz
Płyta Główna:MSI K9N Neov2
Karta graficzna:Sapphire Radeon HD2600XT
Moc zasilacza 350W

Z góry dzięki za pomoc
CHAPPER


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BF4 Błąd
PostNapisane: 16 paź 2016, 09:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Spróbuj tego.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL