Teraz jest 13 lis 2018, 00:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2013, 21:21 
Offline

Dołączył(a): 4 paź 2013, 21:15
Posty: 4
Mam taki problem pobrałem bete Battelfield'a i ja odpaliłem. Gra się włączyła wszystko działało, ale jak się deplojowałęm to nie wiem tak jag by brakło tekstur lub coś. Widziałem niektóre elementy przez sekundę i znikały i tak co chwile, obraz miał roże kolorowe paski. Przeinstalowałem sterowniki karty graficznej myślałem że to to, ale nie pomogło wręcz gorzej, teraz jak gra się odpala to od razu brak odpowiedzi. Proszę pomóżcie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 21:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Podaj specyfikację sprzętu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2013, 10:55 
Offline

Dołączył(a): 4 paź 2013, 21:15
Posty: 4
System: Windows 8 64-bit
Procesor: intel i7-3632QM 2.4gHz - 3.1gHZ
Karta graficzna:- Intel HD 4000 - słabsza
- Nividia GeForce GT 630M
Pamięć ram: 6GB
proszę o pomoc.
P.S
Wiem że temat w złym miejscu, ale wczoraj tego z problemami nie było.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2013, 10:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Pomijając fakt że ja nawet bym nie próbował grać na czymś takim w cokolwiek wydane później jak 2008 rok...
Spróbuj absolutnie wyłączyć integrę i podpiąć BF4 to GPU nvidii.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2013, 12:58 
Offline

Dołączył(a): 4 paź 2013, 21:15
Posty: 4
Nie rozumiesz gra juz normalnie na początku mi działała więc, lepiej się nie odzywaj tylko po chwili tak jag by brakowało tekstur! A potem się działo to co pisałem u góry.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2013, 13:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
kojonek1464 napisał(a):
Nie rozumiesz gra juz normalnie na początku mi działała więc, lepiej się nie odzywaj tylko po chwili tak jag by brakowało tekstur! A potem się działo to co pisałem u góry.


Próbujesz zagrać w grę która potrafi położyć gtx titan, na laptopie nadającym się do grania w ultra ale w tetrisa... Patrząc na wymagania rekomendowane (minimalne dotyczą singla) daleko Tobie do nich..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2013, 09:16 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2012, 15:41
Posty: 24
kojonek1464 napisał(a):
Karta graficzna:- Intel HD 4000 - słabsza
- Nividia GeForce GT 630M


Tu jest problem. Pomijam grafikę zintegrowaną, to nawet ta nVidia jest słaba... Dlatego masz kolorowe paski i problemy z teksturami. Gra Ci będzie działać, bo procesor dobry, to daje radę, ale grafika kiepska.
Ja jestem właśnie na etapie kupna notebooka i też rozglądam się za dobrą grafiką - z tego, co tu ludzie piszą, to z kart nVidii dają radę GTX-y i to z pamięcią DDR5, a nie DDR3.
Zakładam, że masz laptopa właśnie? Jeśli się da, wymień kartę. Ale pewnie się nie da...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2013, 21:49 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2013, 21:11
Posty: 9
Lokalizacja: Poznań
Ja na moim lapku na średnich bez problemu grałem w BF3 z grafą właśnie 630M. Więc nie gadajcie koledze głupot że lapek się do niczego nie nadaje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2013, 21:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
marcin0218 napisał(a):
Ja na moim lapku na średnich bez problemu grałem w BF3 z grafą właśnie 630M. Więc nie gadajcie koledze głupot że lapek się do niczego nie nadaje.

BF3≠BF4 Beta.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2013, 18:14 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2013, 21:11
Posty: 9
Lokalizacja: Poznań
Wiem, Mówie tylko że mi na tej samej mobilnej karcie działał BF3, a Ty mówisz że byś nie odpalał.. jak chłopak nie ma lepszego sprzetu to probuje na tym na czym ma.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2013, 18:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
marcin0218 napisał(a):
jak chłopak nie ma lepszego sprzetu to probuje na tym na czym ma.

Spróbował, wynik go nie usatysfakcjonował. Temat zamknięty.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2013, 19:56 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
marcin0218 napisał(a):
Wiem, Mówie tylko że mi na tej samej mobilnej karcie działał BF3, a Ty mówisz że byś nie odpalał.. jak chłopak nie ma lepszego sprzetu to probuje na tym na czym ma.


Udało ci się zagrać na 64 slotowym serwerze z pojazdami na tej karcie i mieć lepszy wynik niż 5 FPS ? Czy piszesz tylko o singlu ?

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2013, 16:46 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2013, 21:11
Posty: 9
Lokalizacja: Poznań
srednie i male mapy na luzaku. Na duzych mapach i 64 graczy niestety keipsko i msuialem detale do niskiej jakosci robić. tak wszystko multi. Procka w lapku mialem I5-3210m i 4gb ram.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2013, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2013, 21:11
Posty: 9
Lokalizacja: Poznań
Mofixil napisał(a):
marcin0218 napisał(a):
jak chłopak nie ma lepszego sprzetu to probuje na tym na czym ma.

Spróbował, wynik go nie usatysfakcjonował. Temat zamknięty.


Spróbował i działało, później spróbował i nie działało. Tak ciężko mu odpisać że uaktualnienie bety spowodowało, że już taka konfiguracja nie jest obsługiwana?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2013, 19:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
Co działało? Wyraźnie napisał ze na ekranie pola walki nacisnal "deploy" i tyle było z grania..


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL