Teraz jest 24 lis 2024, 16:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lis 2013, 17:20 

Witam. Mam problem z ustawieniem klawisza Z dla gadżetu 1. Domyślnie jest on przypisany klawiszowi 3, ale jak zmieniłem na literę Z to nie działa. Dziwne jest też to, że pomimo ustawienia gadżetu na Z (hud pokazuje że jest przypisany) można go użyć jedynie naciskając klawisz 3 (który nie jest nigdzie przypisany w opcjach sterowania). Na innych klawiszach działa wszystko poprawnie. Czy mogę ręcznie obejść ten problem i zmienić coś w pliku gry ? Zaznaczam również że jak widać klawiatura jest sprawna i klawisz Z "zaformula" (jak to mawia pan Hołowczyc).
Test : zzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz - dla tych którzy będą chcieli napisać "może masz zepsutą klawiaturę".

PostNapisane: 24 lis 2013, 21:53 

jak na razie zmiana gadzetu 1 w grze jest nie możliwa .Ewentualnie możesz pobrać B4 Settings Editor i tam dostosować ustawienia http://www.youtube.com/watch?v=Y04cZd9srfk

PostNapisane: 25 lis 2013, 12:58 

Ok dzięki za odpowiedź. Dziwi mnie tylko że takie banalne problemy nie wyszły w Beta testach. Czy dałem się ponownie załadować w zadek przez EA ? Do ustawienia opcji w grze potrzeba dodatkowo edytorów, albo łaskawie trzeba czekać na patche .
Temat do zamknięcia.

PostNapisane: 25 lis 2013, 17:38 

Easy_Frag napisał(a):
Ok dzięki za odpowiedź. Dziwi mnie tylko że takie banalne problemy nie wyszły w Beta testach. Czy dałem się ponownie załadować w zadek przez EA ? Do ustawienia opcji w grze potrzeba dodatkowo edytorów, albo łaskawie trzeba czekać na patche .
Temat do zamknięcia.

Beta testy? Masz na myśli PRową papkę żeby plebs rzucił się na "finalny" produkt po obietnicach które nie zostały spełnione przez przeszło 6 lat i 3 tytuły od tych samych ludzi :D?
Tak, każdy kto kupił BF4 został ostro wydupcony przez EA, i nic się nie zmieni bo hajs się zgadza.

Strefa czasowa: UTC + 2