Teraz jest 16 lip 2018, 08:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 gru 2013, 12:21 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2013, 12:08
Posty: 6
Witam,
Wczoraj kupiłem Battlefield 4. Po rozpakowaniu gry od razu przystąpiłem do próby jej instalacji.
Po włożeniu płyty do napędu uruchamia się Autorun i wszystko jest ok. Postęp instalacji jest widoczny do 38% kiedy to Origin prosi o włożeniu "płyty nr 2". Po wyjęciu płyty nr 1 instalacja na chwilkę się wstrzymuje. Wkładam płytkę nr 2 do napędu i tu pojawia się problem. Instalacja nie idzie dalej.To znaczy stan instalacji zmienił się z "wstrzymany" na "instaluje", ale zatrzymuje się na tych 38%. Nie mam pojęcia o co chodzi.
Próbowałem odinstalować origin i zainstalować ponownie. To także nic nie daje.
Czytałem wiele o problemach z instalacją tej gry, ale nikt nie miał przypadku identycznego z moim.
Próbowałem nawet instalować tę grę w trybie awaryjnym z dostępem do sieci. Wtedy wszystko było ok, ale po zainstalowaniu gry wyświetlił się komunikat, że pakiet VC++ nie został zainstalowany pomyślnie itd.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc. :)

System operacyjny: Windows 7 Home Premium 64-bit
Procesor: Intel Core i7-3610QM 2,30 GHz
Pamięć: 8192MB RAM
Karta graficzna: Nvidia GEFORCE GT650M 4038MB
Wersja programu DirectX: DirectX 11


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 12:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Na stronie EA osobie z podobnym problemem poradzili właśnie by spróbować z trybem awaryjnym, a jeśli to nie pomoże, aby przenieść zawartość folderu BF4 z płyty na pulpit i aby rozpocząć instalacje z dysku twardego :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 12:53 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2013, 12:08
Posty: 6
No dobra. Spróbuję tak zrobić. Niedługo napiszę o efektach tego sposobu. Dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 13:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
hajto99 napisał(a):
Karta graficzna: Nvidia GEFORCE GT650M 4038MB

Dis gunna be fun.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 13:15 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2013, 12:08
Posty: 6
chciałbym móc użyć tej karty graficznej w BF4. Bo na razie nie jest mi to dane. ;P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 13:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
hajto99 napisał(a):
chciałbym móc użyć tej karty graficznej w BF4. Bo na razie nie jest mi to dane. ;P


Tylko nie przesadz z jej uzywaniem :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 13:20 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2013, 12:08
Posty: 6
A może macie jeszcze jakieś inne sugestie co do mojego problemu z instalacją tej gry?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 13:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Ściągnij via Origin, to raptem 25GB.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 14:01 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2013, 12:08
Posty: 6
Na razie zdecydowałem się na pobranie tego via Origin jak zasugerowałeś. To i tak zajmie mi mniej czasu niż moje dotychczasowe kombinowanie i rozwiązywanie tego problemu na 1000 sposobów. Po pobraniu gry napiszę coś więcej. Dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 22:28 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2013, 16:05
Posty: 8
Witam.
Wykorzystam temat bo mam podobnie.
BF4 ..
Co mam zrobić.Kupiłem/prezent/ instalacja Ok..Jednak chcąc się zalogować do ORIGIN nie ma szans....złe hasło lub login..i ...Niestety, nie możesz korzystać z tej funkcji z powodu ograniczenia dostępu do konta Origin.
Hasło zapisane wraz z loginem więc nie ma pomyłki.Widzi mój login..więc zna.
Kolejna sprawa to niedochodzące e-maile do zmiany hasła od nich na podany adres..(((
SPAM..pusty

System Vista-32 SP-2
Karta graficzna AMD hd5700x2
Procesor AMD II x4 955
Stery były instalowane kilka dni temu.
Dysk..miejsca dosyć 38 GB..mogę na inny ale po co..
Gra interesuje mnie ze względu na grę w sieci..
Dzieki za pomoc.)


Ostatnio edytowano 29 gru 2013, 01:21 przez Hanys62, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 22:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Hanys62 napisał(a):
Niestety, nie możesz korzystać z tej funkcji z powodu ograniczenia dostępu do konta Origin.

A wiek użytkownika na 18+ podał?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2013, 23:13 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2013, 16:05
Posty: 8
Hej.
Kopałem,kopałem i doszedłem..Nie wiem jak sie to stało ale miałem niezakończoną informację do konta.
Skorzystałem z linku który podał ktoś powyżej wszedłem i przeszedłem proces rejestracji od nowa..i GIT.
Zmieniłem login na inny bo tamten był przypisany..da się go do FORUM zmienić ?
Wszystko na razie gra.Wszedłem do Bata..
A co do wieku to nie pamiętam.Z reguły nigdy nie podaje dokładnego..) czy +18 ;;(
Ale jak zainstalować grę na kompa,SINGIEL..??
Instalowałem juz różne gry,ale to zakrawa na kpinę.RAR,Ultra Iso ani ZIP nie otwierają plików,ciągle jakieś złe Archiwum..A instalacja oryginalna dała tylko folder Origin..151 MB
Pomóżcie bo prezent wyleci do śmietnika.:(

Pozdrawiam i Witam zarazem kolegów i koleżanki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 12:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Hanys62 napisał(a):
Instalowałem juz różne gry,ale to zakrawa na kpinę.RAR,Ultra Iso ani ZIP nie otwierają plików,ciągle jakieś złe Archiwum.


???

viewtopic.php?f=152&t=39319

Dodaj klucz do Origin i dalej samo pójdzie.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 13:07 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2013, 16:05
Posty: 8
Nie ma szans na dodanie gdyż już instalowałem ja wcześniej.Teraz go widzi a ja nie mam gry tam zainstalowanej.Spróbowałem jak już ktoś podpowiedział odinstalować Origin i instalkę z Pulpitu i tez nie daje rady.Origin widzi klucz..
Pomóżcie bo już mam dość


Ostatnio edytowano 29 gru 2013, 13:25 przez Hanys62, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 13:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Jak dokładnie i w sposób zrozumiały opiszesz problem to na pewno ktoś pomoże.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL