Teraz jest 14 gru 2018, 21:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2013, 13:47 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
1. Próbowałeś dodać klucz do Origina ?
2. Pokaż screena z Origin z Biblioteki swoich gier.
3. Jeśli masz grę w Origin, próbowałeś kliknąć Napraw instalację ?
4. Wiesz oczywiście, że grę odpala się z poziomu Battleloga ?? Nawet singla ...



viewtopic.php?f=159&t=49952

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 15:07 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2013, 16:05
Posty: 8
Skoro niezrozumiale to od nowa.
Zacząłem instalkę krok po kroku..wszystko szło Ok.
Wprowadziłem kod z płyty.Miałem zainstalowanego Punkbustera.Chcąc wejść na Bata (logowanie) nie dało rady.Podawał ciągle iż zły e-mail lub hasło.Miałem wszystko zapisane na papierze wiec błędu nie było.
Po kilku próbach postanowiłem iż zmienię hasło (może popełniłem błąd pomyślałem).Miałem jakoby dostać na pocztę e-mail zwrotny..nie było go.Spam pusty..
Robiłem tak kilka razy i nic..
Sprawdzałem teraz doszedł ..13.57 ..po jakim czasie :evil: ... Ale co z tego link nieaktywny.Posłałem ponownie i..zmieniłem hasło.Sukces ;)
Jak już wyżej pisałem udało się wejść wczoraj do BATLOGA.Chciałem zagrać singla.Niestety nie mogę..jaki powód ?
Sokar44..tak próbowałem z Batla..może to złe hasło było powodem.
TERAZ.
Próbowałem kilka razy instalkę nie dało rady.Robiłem Napraw..pliki były Ok.Zrzut dodam za chwilkę z tego co mam..
Wczoraj znalazłem na forum info by zainstalować z Pulpitu więc ruszam.
Odinstalowałem jak mogłem Origin z kompa,usunałem jakieś pliki gry za pomocą CCleanera..wyczysciłem rejestr itd.
Robię instalke i już nie mogę ponownie wprowadzic kodu z gry gdyż origin go widzi i nie pozwala wykonać kolejnych kroków.,instalacji.
Wszedłem w Ustawienia Origin..wpisuję kod z płyty nie przyjmuje,już wykorzystany.
Nie mam gry w Origin,okładki z BF4 i nie moge wejść do gry.
Co począć...?

Możę namieszałem ale nie mam umiejętności i cierpliwości gdy tak się dzieje.Mam konto na Steamie i tam wszystko hula,sam robiłem .. :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97e5a411cc84f539.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/634a47f826c0c86e.html..nr,usunąłem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db3ac0f0611c3055.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56a339c3491d96cf.html..Batlelog zainstalowałem,gdzie jest wejście do singla ?
Rozumiem iż do gry to przez serwery/zgłoszenie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 18:58 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Obawiam się że pozostała ostatnia deska ratunku czyli kontakt z supportem EA.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 19:26 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2013, 12:08
Posty: 6
Dzięki wielkie za pomoc. Tak jak napisałem wcześniej, zdecydowałem się po prostu pobrać BF4 no i się udało. :o :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2013, 19:30 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2013, 16:05
Posty: 8
Napisałem do nich na e-mil techniczny.Przedstawiłem o co idzie.Czekam na odpowiedz.Wkleję potem ich odpowiedz.
Przy okazji.
Może ktoś wklei jak wygląda właściwie wyglądający Batlog do gry.
Jak wygląda logowanie na serwery..wybieram i wchodzę czy tylko na zarejestrowane mogę wejść.
Zapewne większość z Was grała w Countera..czy to podobnie..czy całkiem co innego..?
TAM WCHODZIŁEM JAKO GOŚĆ LUB JAK BYŁO WOLNE MIEJSCE..a tutaj ??
Najgorsze jest to iż EA nie dołaczyła zadnej instrukcji instalki..krok po kroku z opisem np.tych żle podawanych dat urodzin i konsekwencji tego itp..A ten ich sposób wyszukiwania rozwiązań jest załosny :stupid:
Może ktoś jeszcze wypowie się tutaj w tym temacie,jakieś propozycje.
A jak jest z tym..https://www.origin.com/pl-pl/how-to/organize-your-games.
https://help.ea.com/pl/article/manually-uninstalling-origin..to dla mnie zbyt trudne/niebezpieczne
A czy wiecie może czy Steam przyjmie tą grę..?
ps..pobawię się teraz w Battlefielda free


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL