Teraz jest 13 lis 2018, 18:40

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 sty 2014, 18:13 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2014, 18:10
Posty: 3
Witam wiem ze jestem tu nowy ale bardzo prosze o pomoc kupilem dzis nowego laptopa i bf3 dziala bez problemu na ultra 70fps to kupilem bf4 na origin i po zainstalowaniu odpalam wybieram serwer i program przestal dzialac... czytalem w google ale niewiem co robic pomoze ktos ? bardzo prosze


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2014, 18:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
1. viewtopic.php?f=160&t=49947
2. Zjedź ustawieniami na minimum.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2014, 18:18 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2014, 18:10
Posty: 3
Czytalem to , mam tu wkelic konfig ? nie moge zjechac na minimum bo gdy laduje mi sie mapa odrazu blad przestal dzialac


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2014, 18:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Realmware Settings Editor.
I tak, masz wkleić tutaj konfiguracje sprzętu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2014, 19:23 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2014, 18:10
Posty: 3
Zainstalowalem mam na pulpicie i co dalej ? wiem ze to dla was moze proste ale jestem zielony w temacie dlatego prosze o wyjasnienie jak chlop krowie na rowie(nie mam 15lat) ale jestem totalnie zielony

EDIT:
Pomoze ktos czy nie ? Laptop to y510p i5 4200m 8gb ram 755m


Ostatnio edytowano 8 sty 2014, 19:59 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączanie postów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2014, 21:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Settings Editor do BF4 wystarczy uruchomić, reszta jest wystarczająco intuicyjna by nawet najbardziej oporny użytkownik się połapał.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2014, 21:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Dwurdzeniowy procesor
http://ark.intel.com/pl/products/76348/ ... o-3_10-GHz

Karta mobilna GeForce GT 755M
http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeFo ... 274.0.html

Jeśli grywałeś w BF3 na ULTRA to raczej tylko na singlu. Sorki ale jakoś nie wierzę w Ultra w trybie multi.

Zaktualizuj sterowniki karty karty graficznej, zaktualizuj Windows i sprawdź ponownie.

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL