Teraz jest 22 lip 2018, 20:14

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sty 2014, 21:12 
Offline

Dołączył(a): 19 sty 2014, 21:04
Posty: 3
Witam mam pewien problem gra chodzi normalnie wszystkie misje bez problemu gra tak samo. Ale napotkalem proble gdy robie misje z Tym wagonikiem co trzeba sie przedostac na druga strone jest wszystko ok ale gdy zaczyna sie drugi filmik co ida przez snieg zacina mi sie wszystko i nie moge nic zrobic jedynie reset. mam z tym problem zawsze w tym miejscu. Myslalem zeby usunac filmiki zeby ich nie pokazywalo ale nie wiem czy mozna? albo jakies inne pomysly?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2014, 21:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
A gra oryginalna?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2014, 22:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Ten drugi filmik to jest w czasie ładowania już kolejnej lokacji afair, wywalenie go nic nie pomoże. Spróbuj zrobić repair game w originie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2014, 13:08 
Offline

Dołączył(a): 19 sty 2014, 21:04
Posty: 3
Gra oryginalna, repair nic nie pomaga.
A powiecie jak usunąc ten filmik? albo wszystkie najwyzej zagam misje od nowa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2014, 18:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
To raczej, jak już pisałem, nie filmik jest problemem tylko load kolejnego / unload tego levela. Jak dobrze pamiętam sam miałem problem na tym poziomie - gdy otwierał się hangar gdzie po przejściu dalej ktoś od boku atakował (że animacja była) mi raz scrashowało i potem gdy ładowałem z ostatniego punktu kontrolnego to nie mogłem ukończyć misji - gra się crashowała (juz nie pamietam jak i gdzie dokladnie). Musiałem całą tą misję z więzieniem na nowo robić.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2014, 17:11 
Offline

Dołączył(a): 19 sty 2014, 21:04
Posty: 3
Zagrałem od nowa i wywala w tym samym miejscu na filmiku. wtedy kiedy juest najwiecej bialego na mapie. Powiecie jak usunac filmik? albo go wylaczyc? chociaz na chwile zeby sie zalodowalo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2014, 18:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Co do usuniecia - ingerencji w pliki gry to tu to jest tak popakowane ze sie po prostu nieda, musial by ktos specjalny program/skrypt do tego zrobic, mozesz poszukac na necie ale jesli nie jest to popularny blad to nic nie znajdziesz, sproboj pozmieniac ustawienia graficzne, .ajlepiej wszystko na low ustaw i sproboj. A jak nie pojdzie to moze daj komus konto i niech ci przejdzie do kolejnego sejwa, jeli ea nie zjebalo to powinny sie zapisywac w chmurze dane z sejwow. Albo na innym kompie sprobuj

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL