Teraz jest 25 wrz 2018, 22:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lut 2014, 16:15 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:33
Posty: 15
Podczas strzelania automatycznego w BF4 z broni w tytule, w niektórych broniach supporta też, ścinają się dźwięki. Tak jakbym strzelał po 5 naboi - cisza - i znowu po 5. Takie niby nic, ale nie ma tego komfortu z tej broni :/

System operacyjny : Windows 8.1 x64
Service Pack:
Ilość ram: 7.46 GB DDR3
Procesor : AMD A10-4600M 2300 MHz, Rdzenie: 4, Procesory logiczne: 4
Płyta Główna: AMD A10 Vision
Karta graficzna: AMD RADEON HD 7660G + 7470M 1GB
Wersja sterowników do karty dźwiękowej: 6.00.0001.6690
Moc zasilacza: 240V (ładowarka do laptopów)

Po wczytaniu się gry itd. nie mogę nic zrobić, mam mape przed sobą i tyle, gre mogę wyłączyć tylko poprzez menadżer zadań. Ktoś wie o co chodzi??


Ostatnio edytowano 11 lut 2014, 19:00 przez Sokar44, łącznie edytowano 1 raz
Scalenie postów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 18:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Ja rozumiem że wierzysz w magiczną moc Mantle i swojego lapcioka tak samo jak fanboye PS3 wierzą w ukryty potencjał Cella ale prawda jest taka, że ten sprzęt nie nadaje się do tej gry.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 18:51 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:33
Posty: 15
Wiem, nie jest najlepszy, ale BF działał przynajmniej, a już nie działa xd

_________________
"Gry łączą a nie dzielą" każdy mówi, nie każdy się stosuje.[/b][/b]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 18:57 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Sokureload napisał(a):
Procesor : AMD A10-4600M 2300 MHz, Rdzenie: 4, Procesory logiczne: 4
Karta graficzna: AMD RADEON HD 7660G + 7470M 1GB


Mocy nie starcza. Jeszcze nie spotkałem wydajnego i porządnego procka AMD do laptopa. Przyzwyczaj się, bo niestety z czasem będzie gorzej. Karta graficzna też nie jest demonem wydajności ...
Niestety, nikt ci raczej nie pomoże :(

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 21:33 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:33
Posty: 15
Aham, no nic, mówi się trudno, ale do BF3 wystarczy? :P

_________________
"Gry łączą a nie dzielą" każdy mówi, nie każdy się stosuje.[/b][/b]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 23:07 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Przez chwilę pograsz ale będzie coraz gorzej ...

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2014, 20:04 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:33
Posty: 15
OK, a możesz powiedzieć dokładniej, co mam słabego, ale tak bardzo, bo chce wiedzieć, a się nie znam zbytnio.

_________________
"Gry łączą a nie dzielą" każdy mówi, nie każdy się stosuje.[/b][/b]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2014, 20:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Sokureload napisał(a):
OK, a możesz powiedzieć dokładniej, co mam słabego, ale tak bardzo, bo chce wiedzieć, a się nie znam zbytnio.

Wszystko.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL