Teraz jest 26 wrz 2018, 04:45

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: BF4 Crashuje
PostNapisane: 11 lut 2014, 21:23 
Offline

Dołączył(a): 11 lut 2014, 21:12
Posty: 3
mam ważne pytanie od czasu gdy kupiłem bf4 nie działa mi poprawnie po 3-10 minutach gry craszuje z takimi detalami

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: bf4.exe
Wersja aplikacji: 1.1.0.0
Sygnatura czasowa aplikacji: 52e6656f
Nazwa modułu z błędem: bf4.exe
Wersja modułu z błędem: 1.1.0.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 52e6656f
Kod wyjątku: c0000005
Przesunięcie wyjątku: 0000000000b0d15a
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 2057
Dodatkowe informacje 1: 2158
Dodatkowe informacje 2: 2158359086be65cd667f75671540c83e
Dodatkowe informacje 3: f326
Dodatkowe informacje 4: f3263df8876dcf6ddcca1761db6c3dac

Proszę o pomoc zakupiłem dodatkowe 8 ramu mam 12 i nic nie pomogło , pomóżcie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 21:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
drawinggamingformu napisał(a):
Proszę o pomoc zakupiłem dodatkowe 8 ramu mam 12 i nic nie pomogło , pomóżcie

...coś prócz tego że masz 12GB jakiegoś ramu?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 22:01 
Offline

Dołączył(a): 11 lut 2014, 21:12
Posty: 3
Mofixil napisał(a):
drawinggamingformu napisał(a):
Proszę o pomoc zakupiłem dodatkowe 8 ramu mam 12 i nic nie pomogło , pomóżcie

...coś prócz tego że masz 12GB jakiegoś ramu?


karta: GeForce GTX 550 Ti
sterowniki: NVIDIA 332.21
dysk C: 79,0 GB/195 GB
dysk D: 220 GB/371 GB
dysk E: 154 GB/ 365 GB
system op: Windows 7 Ultimate, 64 bity
procesor: AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core Processor 2.60 GHz


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 22:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/ ... -p/1753793

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 22:18 
Offline

Dołączył(a): 11 lut 2014, 21:12
Posty: 3
nie pomaga


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 22:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Wyjmij na czas testu stare kostki i pozostaw tylko nówki 8GB.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL