Teraz jest 23 sie 2019, 00:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lut 2014, 11:30 
Offline

Dołączył(a): 27 lut 2014, 11:25
Posty: 2
Siema
Ostatnio aktualizowałem BF'a i pisze aktualizacja - 100%
ale pisze pobrano 390,50 z 393,46
resetowałem origina - nic
po ponownym uruchomieniu komputera to samo
przez to nie mogę wejść na żaden serwer gdyż nie posiadam zaaktualizowanych plików

POMOCY


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lut 2014, 16:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 sty 2010, 20:00
Posty: 54
Moze sama naprawa cos da? [prawy klik na bf4 w liscie gier na origin , wysunie sie menu opcji i tam napraw jest]

_________________
ESL profile
inVade


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lut 2014, 16:56 
Offline

Dołączył(a): 27 lut 2014, 11:25
Posty: 2
Nie da się.Przykładowo obok mam fifę 13 klikam prawym i jest opcja ,,napraw'' a przy bf tego niema tylko jest ,,aktualizacja''


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL