Teraz jest 5 cze 2020, 19:12

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2014, 14:08 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2014, 14:06
Posty: 2
Witam,grałem w battlefield 3 na ultra wszystko smigało bez problemow.Po zakupie Battlefield 4 gdy wchodze na jakikolwiek serwer wyskakuje mi błąd->Battlefield 4 przestał dzialać.Wie ktos jak to naprawic?
Moj Laptop:

Grafika:gtx 660
procesor:intel i5
ram:12

->Lenovo y580


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2014, 15:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Z pliku user.cfg obok bf4.exe wywal linijkę UI.DrawEnable.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2014, 16:12 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2014, 14:06
Posty: 2
Mozesz mi powiedziec gdzie to dokladnie jest? Wchodze w "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4 i nie ma ://


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2014, 19:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2010, 19:31
Posty: 327
U mnie ten problem na tym samym laptopie rozwiązałem aktualizacją sterowników do k.graficznej.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 paź 2016, 23:05 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2016, 22:16
Posty: 10
Lokalizacja: Anglia,Manchester
1.stery do grafiki
2.wejdz w origin -> biblioteka gier -> bf4 -> kliknij prawym -> napraw
:omg: C :omg: A :omg: P :omg: P :omg: E :omg: R :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL