Teraz jest 21 lis 2018, 10:45

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2014, 21:31 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:33
Posty: 15
*Przepraszam, ale zapomniałem ostatnim razem nie dałem swojego sprzętu.
Nie mogę zmienić jakości grafiki (tekstury, cienie itp.) ponieważ pisze, że "Jakość grafiki nie może być zmieniana na 32 bitowych wersjach systemu operacyjnego" ale jak widać poniżej na 100% mam 64 bitową wersje Windows 8.1

System operacyjny : Windows 8.1 x64
Service Pack:
Ilość ram: 7.46 GB DDR3
Procesor : AMD A10-4600M 2300 MHz, Rdzenie: 4, Procesory logiczne: 4
Płyta Główna: AMD A10 Vision
Karta graficzna: AMD RADEON HD 7660G + 7470M 1GB
Wersja sterowników do karty dźwiękowej: 6.00.0001.6690
Moc zasilacza: 240V (ładowarka do laptopów)

_________________
"Gry łączą a nie dzielą" każdy mówi, nie każdy się stosuje.[/b][/b]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2014, 21:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Sprawdź opcje zgodności BF4, Origina i przeglądarki.

Możesz też zmieniać ustawienia przez Realmware Settings Editor dla BF4 lub w Dokumenty/Battlefield 4/Profsave_profile przestawiasz GstRender.OverallGraphicsQuality na 5.
Otwórz ten plik jakimkolwiek edytorem tekstowym.

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 10 kwi 2014, 22:58 przez Mofixil, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2014, 22:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 paź 2012, 10:41
Posty: 112
Lokalizacja: Polska ;)
Kliknij na Origin Moje Gry znajdź Battlefield 4 kliknij ikonkę "i" z lewej strony będziesz miał napis "Opcję uruchomienia" daj Edytuj i wybierz wersję gry Battlefield 4 (x64) ;) miałem ten sam błąd co ty więc powinno pomóc 8)

Edit:
Sorka nie spojrzałem na datę tematu :/ ale może komuś się przyda.

_________________
Obrazek
http://progamers.com.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL