Teraz jest 27 cze 2019, 06:12

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lis 2015, 22:57 
Offline

Dołączył(a): 16 lis 2015, 22:45
Posty: 1
Witam
w dniu dzisiejszym zakupiłam gre battlefield 4 na Xbox 360.Wolna pamięc na konsoli mam 2,4GB, natomiast po uruchomieniu płyty pokazuje się napis"Gra pozwala na instalacje zawartości HD tylko na dysku twardym dla konsoli Xbox 360"czy to oznacza ze ta gra na mojej konsoli nie pojdzie.prosze o pomoc bo szkoda wydanej mi kasy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lis 2015, 12:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Battlefield 4 w wersji na konsolę Xbox 360 zajmuje dwa dyski: jeden zawiera tryb online, a drugi tryb kampanii.

Przy pierwszym uruchomieniu gry, niezależnie od tego, którą płytę umieścisz w napędzie, zostaniesz poinformowany o wymaganej instalacji 2 GB danych, które należy skopiować na dysk twardy konsoli.
Prosimy pamiętać, że zarówno dane wymagane, jak i dane dodatkowe mogą być instalowane wyłącznie na wewnętrznym dysku twardym dla konsoli Xbox 360. Nie można ich zainstalować na napędzie flash USB ani na innych alternatywnych urządzeniach magazynujących. [/b]
Gry Battlefield 4 nie można zainstalować i uruchomić na konsoli Xbox 360 Slim wyposażonej wyłącznie w 4 GB wewnętrznej pamięci flash. Aby zawartość działała, niezbędny jest wewnętrzny dysk twardy z 2 GB wolnego miejsca. Dyski twarde dla konsol Xbox 360 Slim, Arcade i Core są sprzedawane osobno.

Tak jak w przypadku wielu innych gier na konsolę Xbox 360, oprócz instalacji wymaganej możesz też zainstalować na dysku twardym każdą z płyt, aby zminimalizować wykorzystanie napędu i skrócić czas wczytywania gry.

Te dodatkowe instalacje nie są wymagane, ale ich przeprowadzenie poprawi komfort rozgrywki w Battlefield 4.

Na dysku z trybem online (Dysk 1) znajduje się 6,6 GB danych
Na dysku z trybem kampanii (Dysk 2) znajduje się 5,8 GB danych do zainstalowania

Pamiętaj: zanim przystąpisz do instalacji zawartości obu dysków, przeprowadź instalację wymaganą.

Jeśli spróbujesz zainstalować dane opcjonalne bez uprzedniej instalacji danych wymaganych, instalacja zostanie przerwana i zostaniesz poproszony o rozpoczęcie jej od nowa.
Po próbie instalacji danych w niewłaściwej kolejności instalacja danych wymaganych powinna przebiec bezproblemowo.

https://help.ea.com/pl/article/battlefi ... all-guide/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL