Adah napisał(a):
Czy jacyś SOFiści grają może w betę? Jakiś TS, coś? Czasu już niewiele.
Grają.... w world of tanks albo bf2 czy quake live. Nie można też zapomnieć o diablo

Nie ma czasu na granie. Każdy zawalony pracą, dziećmi. Ja nie grałem już w nic od miesięcy, a utrzymanie się przy kompie (żeby nie zasnać) o 22-23 to dla mnie ciężka sprawa. Kiedyś się mecze ustawiało nawet na 23....echh piękne czasy które już nigdy nie wrócą.
Wierzbin napisał(a):
Adasi napisał(a):
Czy helki/samoloty są bardziej zbliżone do bf2 i faktycznie trzeba coś umieć?
Latanie helikiem w 4 jest jeszcze prostsze i mniej wymagające jak w 3.
Brakuje mi ikonki facepalm

skypan napisał(a):
Osobiście nie widzę różnicy w lataniu heleną BF3 vs BF4. Lata się łatwo ale walczy trudniej niż w 2-ce. Rozglądanie jest bardziej ograniczone niż w 2-ce. Brak różnych kamer utrudnia ocenę sytuacji. W 2-ce można było zginąć od TV-ka jeszcze na helipadzie co tutaj praktycznie jest niemożliwe. BF3/4 nie można zrobić beczki

, samo latanie jest bardziej mułowate, "wszystko i wszędzie" coś ciebie namierza gdzie w 2-ce można było sobie dość swobodnie hasać. Dodali teraz pewne ograniczenia czasowe do amunicji i flar co jeszcze bardziej utrudnia walkę. Ta 2-ce trzeba było wrócić na lotnisko by uzupełnić amunicję itp. - cholerne utrudnienie

Moim zdaniem ogólnie jest lepiej jak w 3 i 2-ce. Z samolotami będzie pewnie podobnie i dobrze.
Hmm ciężko mi to sobie wyobrazić. Brzmi jakby najmocniejszy sprzęt w grze miał być najłatwiej strącalny i.... przez to najsłabszy. Oby było jak w dwójce gdzie ogarnięty heli/jet robił piekło,a jedna jego pomyłka mogła kosztować los całego teamu.