Unlocki sa "za darmo" a nie za darmo, bo placisz czasem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Nie jestem niecierpliwy, poprostu ta opcje jest dla mnie bardziej oplacalna bo i tak od premiery BF3 gram, a obecnie pogrywam bo to jedyny tytul sieciowy w ktory gram, probowalem kilku innych ale one nie maja takiego magnesu jak BF3 mimo swoich sporych wad. Rozumiem ze w Polsce wydanie podobnej ceny za same unlocki mija sie z celem, ale zagranica to taki duzy wydatek nie jest, nie jestem z tych osob ktore sa zagranica 2 lata, maja wyplate ~320€ co tydzien a smiac mi sie chce gdy slysze: pozycz 100e / impreza za 50e gdzie graja od 10 rano do 11 wieczorem, za drogo / pozycz 16e na zakupy... Te levelupowanie w grach fpp jest zrobione tylko po to bys dluzej siedzial w grze i "masterowal cos", kogo obchodzi 100 level w BF3? Jeszcze te gwiazki masterowania broni? Na co to komu? Taka zbedna wirtualna rywalizacja punktowa, bo nic dziwnego ze Metro jest popularna mapa bo ludzie graja na niej by sypalo sie 100xp, 100xp, 100xp, 100xp, 100xp, 100xp, 100xp, 100xp, i w koncu, wymarzona bron jest odblokowana...
Wyraznie napisalem ze 2x odblokowywalem BF3, a Jet to wina Dice ktory dal golego mysliwca a potem kazualne sie burzyly bo nie moga nikogo zabic bo predzej wybuchna niz zabija to wrzucili gotowe flary i radar jako juz wbudowane, to samo z helikopterami. Rowniez nie zachwalam, poprostu jest wybor, jednych to oburza bo Dice przygotowalo nagrody za wytrwale zabijanie, rowniez te medale, ribbony na co to komu? Wali mnie za dalem 5 osobom ammo i juz dostaje ribbona ktory zajmuje mi kawalek ekranu. Po odblokowaniu rzeczy ktorych uzywamy te wszelkie xp, informacje jedynie przeszkadzaja bo skupiam sie na grze a nie na tym ile dostane punkow - wazniejsza toczaca sie wirtualna wojna niz zbieranie expow. Takie kolekcjonowanie ala pokemony. Czyzbys nie potrafil grac inna klasa z setem niz twoja ulubiona? Ze ci sie podoba robienie achievementow bo "przez chwilkę nie wieje nudą" bo tak to rozumiem, gra oferuje wolnosc ale po co grac z Scar-L skoro M16a3 jest lepsze, hooj ze mam juz nawet 100 000 fragow z niej ale bede gral dalej choc sa dostepne inne giwerki, Support z claymore'ami? Dopiero osiagniecie dalo mi frajde grania takim ustawieniem by odblokowac cos a potem wroc do swoich starych przyzwyczajen
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
, lol
Ja to widze tak, mam wszystko, siadam na godzinke gram tym i tym bo chce, nie musze najpierw spedzic x godzin by sie dopiero do tego zblizyc - chcesz tracic czas? Prosze bardzo, ja strace 50e=5h i nie bede musial masterowac broni, pojazdow by w koncu moc grac jak chce, gdzie tobie/wam, zajmie to duzo wiecej czasu ale zapewnie nie bedzie to czas stracony lecz przyjemnie spozytkowany
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)