Ja narazie jestem zniesmaczony. W BF tolerowałem tylko jeden tryb RUSH, obecnie w becie jak to w Domination jeden wielki burdel. Do czasu jak nie zobacze RUSHA to niechce mi sie grać w tym chaosem. A tak serio to graficznie niewiele to się różni od BF3, destrukcji jak niebyło tak niema (WIELKI MINUS - dalej brakuje mi tego co było Bad Company 2, no chyba że inne mapy mnie zaskoczą bo te miejskie mi kompletnie nie pasują, preferuję osiedla jedno rodzinnych domków
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Najbardziej boli optymalizacja, albo jej brak. Wiem że to Beta ale w BF3 miałem prawie wszystko na Ultra (wyłączyłem tylko rozmycia, jakieś wygładzanie cieni i antialiasing na poziomie średnim) mając średnio 50kl/s. W BF 4 nawet jak ustawiłem WSZYSTKO na LOW to w pomieszczeniach około 35-45kl. a na otwartych przestrzeniach 25-35 z naciskiem na 29 kl/s. Na Auto detekcji ustawiło mi prawie wszystko na High poza Atialiasingiem na Normal. Wtedy to Fraps pokazywał mi około 25-30 kl/s, a podczas jakiś wybuchów to 20. Podsumowując gra straszliwie krzaczy i klatkuje. Nawet jeśli w wersji finalnej poprawią o jakieś 5kl/s to nie kupuje tej gry do czasu aż zmodernizuje kompa, ponieważ co to za przyjemność grać na LOW lub Normal (Będzie brzydziej niż w BF3).
A wam jak chodzi BF4?? Pewnie zaraz posypia się posty że na 2 rdzeniowych prockach, 2gb ram, karta gtx9800 chodzi plynnie na ultra
Mój komp:
AMD Phenom II X4 965 - 3.4 ghz
Radeon HD 6950 2gb ramu
8 GB Ram DDR 2 667 mhz
P.S. Wiem że procek i pamięć ram ssie na dzisiejsze ULTRA standardy (typu ustawinia ultra w Crysis 3, Arma 3, BF4 itp) ale i tak powinny dawać w miarę stałą płynność. Pozdrawiam