BF-FAN napisał(a):
...
Tak jak 4 pociski ziemia powietrze ... wiadomo,
bez przesady jednym nie niszczmy zabawy ,ale 4 to może zrobić 40 ?
Ja co prawda nie grałem w BF3, jakoś tak wyszło, ale pamiętam czasy dobrego BF2, w który grałem ponad 3 lata... Tam, żeby zestrzelić śmigłowiec z rakiet ziemia-powietrze (Stinger/igła/jaktamzwał), trzeba było wpakować 3 rakiety. Albo przynajmniej 2 rakiety i poprawić samolotem
Podejrzewam, że tutaj wrócili do tego schematu, ale dołożyli perk z BFBC2? Chociaż nie wiem, czy w BF3 istniały perki dla pojazdów...? Może dlatego trzeba użyć tych 4 rakiet?
A tak w ogóle z tego co pamiętam, to w BF2 strzelanie 3 rakietami do śmigłowca nikomu nie ujmowało radości z rozgrywki, wręcz przeciwnie - trzeba się było postarać!!! Po pierwsze dlatego, żeby trafić tymi rakitami śmigłowiec, który już uciekał albo do nas strzelał... Po drugie jeśli się było pilotem śmigłowca, to trzeba było umieć albo spierniczać, albo wiedzieć, którą wyrzutnię rozwalić... Dlatego nie latał byle kto, bo takiego od razu ściągali na ziemię. Jak dla mnie może mało realistyczne, ale dawało dużo FUN'u z gry, bo strzelałeś do heli, potem spierniczałeś przed TV-rakietą z tegoż heli, a potem znowu biegłeś do wyrzutni tylko po to, żeby zobaczyć, że ją rozpierniczyli
A w ogóle ludzie - LUUUUZ!!! Gry są po to, żeby się zrelaksować, a nie kłócić o nie...
![stupid :stupid:](./images/smilies/icon_stupid.gif)