Teraz jest 20 lis 2018, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z BETA
PostNapisane: 1 paź 2013, 21:34 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2013, 21:24
Posty: 2
Witam was bardzo serdecznie! Nie wiem czy to właściwy dział, ale jestem na forum 1 raz. Kieruję tutaj do was główne pytanie: O CO CHODZI? Albowiem, jak wiecie dzisiaj wyszła BETA BF 4.. Ja z racji tego, że miałem bf3 premium mam tą wersję już dostępną.. Grą się włącza okej, menu też okej.. ale niestety jest WIELKI PROBLEM... Dodam ss'y :

1. http://imageshack.us/photo/my-images/842/z8i7.jpg/
2. http://imageshack.us/photo/my-images/17/6ye1.jpg/


Ten problem jest na prawdę poważny... Na dole dam specyfikacje mojego sprzętu

-Procesor Intel Core i7 1,9 GHZ x4 (tryb turbo 2,4 GHZ)
-8 GB RAM
-Karta Graficzna 2 GB AMD Radeon HD 8500M/8700M oraz Intel(R) HD Graphics 4000
-Windows 8 64bit

Jeżeli jest coś, źle to proszę nie usuwać tylko napisać pod postem, żeby coś poprawić to zrobię to.. BARDZO, ale to bardzo proszę was o pomoc!

P.S Dodam, że te paski, zanikanie gry występuje co sekundę, bez przerwy! + w BF 3 grałem na ULTRA i miałem po 35-45 FPS


Ostatnio edytowano 1 paź 2013, 21:43 przez Hardcorek, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2013, 21:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Hardcorek napisał(a):
-Karta Graficzna AMD Radeon HD 8500M/8700M oraz Intel(R) HD Graphics 4000

Solved.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2013, 21:47 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2013, 21:24
Posty: 2
Nie wiem czy mogę komentować własny post, ale nie rozumiem twojej odpowiedzi. Znaczy wiem co oznacza ten wyraz, ale nie wiem jak to ma mi pomóc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2013, 22:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2005, 12:30
Posty: 64
Grafika słaba, ale grać się powinno na niej dać.

Nie odkryję ameryki, kiedy napiszę żebyś sprawdził sterowniki (nowsze najpierw, później spróbować starsze).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2013, 08:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
To jest nootebook, to nie jest duża, pełnowymiarowa karta ale tylko chipset na płycie. Ma tylko jakiś procent wydajności pełnowymiarowej karty.

Jest za słaba, musisz grać na innym sprzęcie.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2013, 09:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2005, 12:30
Posty: 64
Sokar44 napisał(a):
To jest nootebook, to nie jest duża, pełnowymiarowa karta ale tylko chipset na płycie. Ma tylko jakiś procent wydajności pełnowymiarowej karty.

Jest za słaba, musisz grać na innym sprzęcie.


Co nie zmienia faktu, że wydajnościowo zbliżona jest do Geforca GT630, która owszem demonem prędkości nie jest ale spełnia wymogi do odpalenia nowego BFa. Do tego procesor jest całkiem niezły (chodź to raczej wersja UltraLowVoltage). Problem jest nie z wydajnością karty, a raczej z błędem w BECIE lub innym konflikcie sprzetowo-sterownikowym...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2013, 11:11 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Tripix napisał(a):
Co nie zmienia faktu, że wydajnościowo zbliżona jest do Geforca GT630, która owszem demonem prędkości nie jest ale spełnia wymogi do odpalenia nowego BFa.


:shock: :omg:

Próbowałeś pograć w multi na GT630 ? Try it . Nie sugeruj się trybem Single, który potrzebuje jakieś 30-50 tego co potrzebuje tryb multi.
I podpowiem, GT630 NIE SPEŁNIA minimalnych warunków. Nie ma wydajności GeForce 8800 ... To karta stricte biurowa.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2013, 12:37 
Offline

Dołączył(a): 4 paź 2013, 21:15
Posty: 4
Trochę poczytałem, bo sam mam podobny problem. I kata graficzna Nividia GeFore GT 630 na większości stron jest opisana jako nowsza(podobnie działają, ale póżniej wydana) lub podoba do karty graficznej Nvidia GeForce 8800 GT. A ta jest w wymaganiach minimalnych.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2013, 12:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
kojonek1464 napisał(a):
I kata graficzna Nividia GeFore GT 630 na większości stron jest opisana jako nowsza(podobnie działają, ale póżniej wydana) lub podoba do karty graficznej Nvidia GeForce 8800 GT. A ta jest w wymaganiach minimalnych.

Wydane później nie oznacza automatycznie że jest lepsze, to jest ten sam rebrandowany już któryś raz z rzędu złom.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2013, 13:13 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Też mam problem z tę betą-czasami ale jednak jest.Powoli zaczyna mnie już całe to zamieszanie związane z bf-em wnerwiać,bo jak na razie więcej problemów niż radości.Oby to nie był falstart-jak to gdzieś wyczytałem i cała ta ich wielka produkcja psu w dupę-z powodu czego płakać nie będę jak by tak było,bo jak nie to i tak cheaterzy zrobią swoje jak w 3 :lol: -to nieuniknione :lol:

O co chodzi.A więc wejście na serwer to loteria(PB aktualizowany i wszystkie inne duperele pobrane) ale jak już wejdę to czasem tak zacina że szok.czasem przy jakimś pojeździe tak gasną klatki,że narody klękajcie.Ogólnie mam spore lagi po mimo bardzo dobrego pingu,klatek wystarczająco a tnie jak cholera.Raz jest cacy raz dno.Wiem że to beta ale wiem tez ze dla wielu graczy idzie to normalnie bez kasłania.

I5 3470,GTX 760 8 ramu więc chyba wystarczy by grać.BF3,Crisis 3 itp. śmiga ze wszystkim co można po włączać (ultra i inne duperele x16 czy aa) i zasuwa aż chce się patrzeć.
Ja obstawiam że to beta chodź może się mylę.Czy ktoś z Was ma lub miał podobny kłopot?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL