Teraz jest 21 lis 2018, 10:10

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 paź 2013, 22:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lip 2005, 14:05
Posty: 68
Lokalizacja: Wadowice
Pilot helikoptera napisał(a):
Wierzbin napisał(a):
Alfa była przed betą.
Tak dla sprostowania.



I też gracze mogli grac w tą wersję alfa ?



Nieliczni tak :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2013, 22:06 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Niektórzy tak.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2013, 22:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 wrz 2007, 12:40
Posty: 12
balbin_JD,
mi rzeczy w windzie przenosi od samego początku, do teraz i mam nadzieję, że w finalnej wersji też będzie :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 07:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2010, 11:09
Posty: 219
Wierzbin napisał(a):
Alfa była przed betą.
Tak dla sprostowania.

Nie,nie, nie... DICE nigdy nie kończy swoich produktów. Tak więc teraz gramy w Alfę a potem po premierze wszyscy będą grać w Betę. To co było przed tym w co gramy teraz nosiło nazwę Pre Alfa Demo. :mrgreen:

_________________
Pzdr, Tomek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 12:06 
Offline

Dołączył(a): 8 sty 2010, 05:28
Posty: 5
To ja mam bardziej przyziemne pytanie.
Jest 4 październik a open bety ciągle nie ma możliwości ściągnąć ...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2013, 02:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 mar 2010, 21:26
Posty: 358
Lokalizacja: Białystok
Jeśli masz drugi monitor, to można na nim wyświetlić całą mapę. Jest przycisk BATTLESCREEN w battlelogu na dole, niebieski pasek.
Niestety zabiera to sporo zasobów i klatki spadają o jakieś 30%.
Obrazek
Ciekawe czy już działa na smarkfonach.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2013, 09:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Co do battlescreena to jak ktos ma laptopa to na nim moze odpalic zeby nie obciazac kompa, starczy plugin battlelogowy i zalogowanie sie na swoje konto, nawet internet moze byc inny.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL