Teraz jest 21 sie 2018, 16:38

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:23 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2013, 23:19
Posty: 7
Wciskaja mi ze origin nie jest pobrany? WTF "Aplikacja origin nie jest zainstalowana na tym komputerze...". Niezle sie zaczela moja przygoda z BF4 wciskaja mi ze potrzebny jest system 64 bity jaki wlasnie mam.


Ostatnio edytowano 4 paź 2013, 16:25 przez Vit0, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Zaktualizuj wtyczke w przegladarce lub spróbuj na innej przeglądarce.

Uruchamiasz grę z poziomu Battleloga ?

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:26 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2013, 23:19
Posty: 7
Sokar44 napisał(a):
Zaktualizuj wtyczke w przegladarce lub spróbuj na innej przeglądarce.

Uruchamiasz grę z poziomu Battleloga ?



Tak przez battleloga sprawdze w innej przegladarce..ale raczej nie pomoze bo EA twierdzi ze nie mam origina na kompie;D..

Ten sam błąd.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:27 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
To wtyczka w przeglądarce melduje czy masz Origin.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:28 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2013, 23:19
Posty: 7
A jak moge zaktualizowac wtyczke? bo tego nie wiem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
spróbuj na innej przegladarce wejść i zagraą a pokaże ci się u góry ekranu po prawej strony strzałka do pobrania pluginu. Pobierz na pulpit i zainstaluj .

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:38 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2013, 23:19
Posty: 7
Sokar44 napisał(a):
spróbuj na innej przegladarce wejść i zagraą a pokaże ci się u góry ekranu po prawej strony strzałka do pobrania pluginu. Pobierz na pulpit i zainstaluj .




Nie wiem o co ci chodzi nie ma zadnej strzałki. i nie tylko ja mam ten problem ludzie pisza na oficjalnych serwerach BF a oni im nie odpisuja poprostu maja to w dupie..skoro oni nie potrafia BETY zorganizowac wątpie ze gra będzie udana.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:48 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Jaki masz system ?

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 16:50 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2013, 23:19
Posty: 7
Sokar44 napisał(a):
Jaki masz system ?



Win7 64-bity kolega na tym samym gral przed chwila.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 19:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 16:22
Posty: 169
Lokalizacja: SZCZECIN
W przeglądarce ? Ja zainstalowałem program origin na dysku i z niego pobieram właśnie teraz. O 21 godzinie skończy :)

_________________
Czy kupić BF4 ??
Poczekaj z pół roku aż wyjdzie kilka dobrych patchy i przestanie wywalać, a grę kupisz za połowę ceny. Teraz gra to badziew.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 20:26 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2013, 23:19
Posty: 7
Pilot helikoptera napisał(a):
W przeglądarce ? Ja zainstalowałem program origin na dysku i z niego pobieram właśnie teraz. O 21 godzinie skończy :)



Origina mialem juz wczesniej. Gre pobralem przez origin ale multi odpalasz z battleloga czyli z przegladarki tak bylo juz w BF3. Po sciagnieciu i instalacji z kumplem na TS wlaczamy BF4 jemu sie uruchomilo (na chromie) mi za mozilli nie. pobralem chroma to samo (blad jak wyzej napisalem) zaktualizowalem wtyczke i dalej to samo. Dla pewnosci napisze wam moj sprzet na ktorym powinno mi to smigac na srednich:

Winda 7 64 bity Ultimate
Procek AMD 6x 3.3hz
Karta Radek 7800 2,60 GB wbudowanej
8GB ram
kurcze przegladarka chrome (tak jak kumplowi smignelo)

nie wiem co jeszcze jest istotne. ze niby nie mam origina na kompie? Tragedia nie tylko ja mam ten problem wielu ludzi pisalo na forum EA supportu i nawet im nie odpowiedzieli. Nie moge sobie z tym poradzic i nikt mi nie moze lub nie chce pomoc ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 21:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Vit0 napisał(a):
Dla pewnosci napisze wam moj sprzet na ktorym powinno mi to smigac na srednich

Pamiętaj tylko że aktualna beta w połowie przypadków rżnie na 3930X i GTX Titan...

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 5 paź 2013, 09:47 przez Mofixil, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2013, 23:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
Zresetuj ustawienia przeglądarki. Po resecie zainstaluj wtyczkę.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2013, 09:39 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Mofixil napisał(a):
Pamiętaj tylko że aktualna beta w połowie przypadków rżnie na 3930X i GTX Titan...

I chodzi płynnie na AMD Phenom 965 i ATI HD 5770 1 GB ... 35-55 FPS na średnich

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2013, 09:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3891
Sokar44 napisał(a):
I chodzi płynnie na AMD Phenom 965 i ATI HD 5770 1 GB ... 35-55 FPS na średnich

Jesteś w tej szczęśliwej połowie która miałaby stabilne 60FPS na low przy Athlonie x2 i GTS250.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL