Teraz jest 11 gru 2018, 02:00

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 mar 2016, 00:13 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2016, 00:04
Posty: 1
Witam mam pytanko wykupilem na jakis czas serv na bfie i chcialbym ustawic tryb zespołowy dm na 64 sloty i za cholerke nie wiem jak to zrobic zastanawiam sie czy to wogole mozliwe dla zwyklego szarego najemce. Osobiscie gralem gram na tkiach serwerech ale sam nie wiem jak to ustwaic jesli jest ktos kto ogarnia temat prosze o odpowiedz jestem w stanie sie odwdzieczyc :D

bf4 ps4 oczywiscie pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 mar 2016, 10:24 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Cześć. Płacisz za sloty jakie wykupiłeś, nie ustawisz 64 jeśli ich nie opłacisz

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 cze 2016, 15:08 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2016, 15:34
Posty: 2
Lokalizacja: Polska
Polecicie jakieś tanie serwery?

_________________
wentylatory przemysłowe


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL