Teraz jest 21 lis 2017, 23:25

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 cze 2016, 22:22 
Offline

Dołączył(a): 5 cze 2016, 11:34
Posty: 3
Wszystko o Battlefield 1 w jednym miejscu:

http://gameradar.pl/battlefield-1-zbior-najwazniejszych-informacji/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 cze 2016, 11:58 
Offline

Dołączył(a): 30 cze 2016, 11:06
Posty: 1
O super sprawa! Szukałam czegoś takiego właśnie! Mam nadzieje, że jest tam wszystko czego potrzebuję. Bo na pierwszy rzut oka wygląda profesjonalnie :)

_________________
nieruchomosci-bytom.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2016, 09:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Tylko wygląda :)

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2016, 11:29 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lis 2003, 12:50
Posty: 2112
Lokalizacja: Bartoszyce i Poznań
Ma ktoś dostęp do alphy ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2016, 15:49 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2003, 17:20
Posty: 2320
Lokalizacja: Wałcz
Wojtas napisał(a):
Ma ktoś dostęp do alphy ?


Niestety, mnie jako gracza mającego wszystkie, komercyjne tytuły serii BF dostępne na PC-ta (poza BF2142 oraz HD) pomimo zapisu do Alphy jakoś .. pominięto.

Jednakże mając grono znajomych, którzy przy odrobinie szczęścia posiadali dostęp do Alphy z opinii wielu wysuwa się jednoznaczny głos, że do zabawy chyba będzie warto.

_________________
Kopernik! Wstrzymaj ziemię ja wysiadam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2016, 21:49 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2384
Lokalizacja: Pyrlandia
Będzie warto :) Dziwnym trafem dostałem dostęp do Alfy ... Ta gra ma mniej bugów niż BF4 w dniu premiery :)

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2016, 21:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3890
Sokar44 napisał(a):
Będzie warto :) Dziwnym trafem dostałem dostęp do Alfy ... Ta gra ma mniej bugów niż BF4 w dniu premiery :)


BF4 podczas alfy też prezentował zadziwiająco wysoki poziom. Przynajmniej tak głosi nostalgia.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2016, 15:22 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2003, 17:20
Posty: 2320
Lokalizacja: Wałcz
Sokar44 napisał(a):
Będzie warto :) Dziwnym trafem dostałem dostęp do Alfy ... Ta gra ma mniej bugów niż BF4 w dniu premiery :)


Na to liczę, wspólnie z synem czekamy na premierę .

_________________
Kopernik! Wstrzymaj ziemię ja wysiadam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2016, 14:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Mam Panowie złe informacje. Polscy youtoberzy będą odpowiedzialni za dubbing w BF1. Między innymi Remigiusz "Zamuła" Maciaszek, Rojo "Krzycąca Morda", Izak.
Dla mnie są to złe informacje bo dobrze pamiętamy co ostatnio robi EA Polska ze swoimi grami nie dając na możliwości zmiany języka na inny niż Polski/Rosyjski.
Trzeba będzie chyba dopłacić parę monet i kupić na Origin.

źródło: gram.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lip 2016, 11:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3890
Modlę się, by nie powtórzyły się jaja jak z BF4, gdzie każda kopia gry zakupiona w Polsce miała blokadę regionalną na PL i RU.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lip 2016, 16:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
szrama napisał(a):
Trzeba będzie chyba dopłacić parę monet i kupić na Origin.

Kupno na Origin nic nie zmienia.
Ja kupiłem BF4 dwukrotnie. Raz przez Origin (wersja PL/RU), w którą nie dało się grać, bo uszy bolały. Ściągnąłem nakładkę angielską i grałem tak przez ponad rok. Później nakładka przestała działać i wtedy kupiłem drugą kopię też w Origin, ale przez proxy w US.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lip 2016, 22:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Wierzbin napisał(a):
Kupno na Origin nic nie zmienia.


Właśnie widziałem że nawet jak kupię przez Origin to nici z tego. Trzeba będzie polować na wersje global.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 cze 2017, 12:10 
Offline

Dołączył(a): 17 cze 2017, 12:07
Posty: 1
BF 1 to najgorzej zdubbingowany tytuł w który grałem. Beznadzieja na maxa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 cze 2017, 14:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
To sobie włącz angielski voiceover. Napisy będą polskie, ale przynajmniej dialogi będą oryginalne.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL