Teraz jest 17 sie 2019, 23:16

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 wrz 2016, 19:38 
Offline

Dołączył(a): 29 sie 2016, 22:59
Posty: 2
System: Windows 7, Windows 8.1 lub Windows 10 (64-bitowy)
Procesor (AMD): AMD FX-6350
Procesor (Intel): Core i5 6600K
Pamięć: 8 GB RAM
Karta graficzna (AMD): AMD Radeon HD 7850 2 GB
Karta graficzna (NVIDIA): nVidia GeForce Radeon GTX 660 2 GB
DirectX: karta graficzna zgodna z DirectX 11.0 lub równorzędna
Połączenie internetowe: łącze internetowe o przepustowości co najmniej 512 KBPS
Miejsce na dysku twardym: 10 GB


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, 14:43 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Mój syn gra na i5-3330, 8 GB Ram i GTX 560 Ti :P Rozdzielczość 1920x1080 i mieszanka ustawień medium/high ...

Nie wiem skąd wziąłeś te dane ale są nieprawdziwe.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, 17:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Oficjalne wymagania sprzętowe, jak wszyscy wiemy i jest to raz po raz udowadniane, ani wymaganiom na pudełku ani EA ufać nie można, bo to zwyczajne kłamstwo.

Ja gram na 2500K i GTX970, w pierwszych dniach na Ultra chodziło to porządnie, później szlag wszystko trafił i nawet na low mam dropy do 80FPS. Nie pojmuję co się stało.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2016, 18:07 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
@Mofixil: 2500k kręcone? :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 paź 2016, 09:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Blizzard_ napisał(a):
@Mofixil: 2500k kręcone? :)


@4.5

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2016, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 5 lis 2016, 20:37
Posty: 2
Dostałem 10 darmowych godz do gry i nie wiem czy instalować. Czy da radę zagrać na takim kompie:
-AMD Radeon HD 6670
-Intel Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz
-4 GB RAM


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL