Teraz jest 18 sie 2017, 08:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 kwi 2017, 12:07 
Offline

Dołączył(a): 21 kwi 2017, 12:01
Posty: 1
siemka mam prbolem z BF1. Gdy chce go odpalić wyskakuje mi takie okienko. Tu macie link do zdjecia ---> http://imgur.com/a/LBWap . Wczesniej mogłem graćnormalni :/ pomocy :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2017, 10:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3889
Zainstaluj na czysto sterowniki od nowa, sprawdź też czy działa wcześniejsza wersja. Usuń pliki konfiguracyjne gry z folderu Dokumenty.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL