Teraz jest 19 paź 2018, 22:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 paź 2016, 15:21 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2016, 15:13
Posty: 1
Witam. Mam problem z battlefield 1. Otóż gra działa normalnie w multiplayer lecz na kampanii po kilku minutach gra się zatnie i wyłącza. Czasem jest tak że gra działa 30 minut i nagle jest ten sam błąd. Mam wszystkie nowe sterowniki i nic nie pomaga. Moja specyfikacja to gtx 680 4gb, amd fx 4.2ghz x4, 8gb ram ddr3, ssd 120gb, hdd 1 tb, zasilacz ocz 700watt, windows 10, gram na ultra pomimo słabego sprzętu. Proszę o pomoc. Ps. kiedy gra się zatnie nie mogę nic zrobić poza przesuwaniem kursora, alt+ctrl+del nie pomaga ani alt+F4, a to zaczęło się dziać po aktualizacji która ważyła koło 500mb. Reinstalacja nie pomaga.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2016, 02:27 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Mam podobny problem w multi-też focha strzeli i mogę sobie przeczytać komunikat "wystąpił nieznany błąd" i mam ponownie menu gry.Ta gra mam dużo błędów.Widać,że dice jest dobre w te klocki.W sumie jak to ktoś na YT powiedział-"trzeba na to inaczej patrzeć-"mamy płatną ale większą betę ze wszystkimi giwerami".


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL