Teraz jest 17 gru 2018, 21:05

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lis 2016, 19:14 
Offline

Dołączył(a): 6 lis 2016, 19:09
Posty: 2
Witam mam taki problem z battlefield 1 moim problem jest to że nie działa mi tryb Multiplayer, internet mi działa a w grze, gdy klikam Wejdź do Sieci nie łączy się i pisze ' Wygląda na to że jesteś Offline' K**** już nie wiem co mam z tym zrobić... Pomocy :|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2016, 12:35 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Chyba masz Origin e trybie "off line".


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2016, 15:15 
Offline

Dołączył(a): 6 lis 2016, 19:09
Posty: 2
Jak widzę znajomych i mogę pisać z nimi to raczej jestem Online ;)
Pisze jeszcze takie coś "nie udało połączyć się z serwerami EA. Spróbuj później"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL