Teraz jest 13 lis 2018, 00:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 gru 2016, 16:12 
Offline

Dołączył(a): 24 gru 2016, 16:02
Posty: 1
Cześć
Pierwszy post więc witam się ze Wszystkimi!

Mam następujący problem z BF1.
Na 22" typowym monitorze na pełnym ekranie działa w porządku. Gdy podłączam TV z opcją monitora FullHD gra nie odpala na pełnym ekranie.
Pojawia się kursor muzyka gra, alt+enter przechodzę do okna i w oknie widzę grę normalnie. Próbowałem różnych ustawień monitora ale za każdym razem to samo.

Macie jakieś pomysły co z tym zrobić??

Pozdrowienia
Wojtek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 mar 2017, 10:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 mar 2017, 09:52
Posty: 3
Lokalizacja: Poznań
Daj sobie ustawienie, zamiast Pełny ekran na "Bez ramek" i powinno być okej.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL