Teraz jest 4 kwi 2025, 03:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 92 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2004, 14:39 

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
lol mlodziez :lol: moze dzieciak z siusiakiem
wez stary idz sobie pograj bo staty masz cienkie :P

a co do topicu to ten topic jest irracjonalny podobny sens mialby topic w stylu dlaczego m16 jest lepsze od carra albo dlaczego jak ja go 1 kula trafilem a inny go zabil nie dostalem 0,1 pkt chcesz "zaistniec" na scenie to idz pograj lepiej a nie farmazony piszesz na forum

over & out

Ale w całej tej twojej nieskonczonej inteligencji zagubił sie jeden fakt który lezy u podstaw tego topicu otóż jest to nie mniej nie wiecej jak swoisty APEL . TAK taki sam jaki miales w przedszkolu kiedy pani prosila Cie zebyś nie siusiał sobie do obiadku. A zaistnieć nie muszę bo gram tylko dla zabawy, zreszta nie uważam że gram źle. Śmiałbym nawet powiedzieć żę mam wiekszy "growy" staż niż Ty. P.S napisz cos może jeszcze bo twoje txty banan na ustach twożą hhe. Poza tym te forum jest dosc skostniałe przydalo by sie troche nowych topicow, czasem miło jest przeczytac jakis nowy temat mimo ze wdg twojego uznania moje sa najgłupsze (no ok twoje zdanie ) Pisze na tym forum i na angielskim również i jakoś tutaj sie ciagle zdezam z taka agresja ( mam nadzieje ze nie jesteś z Łodzi w przeciwnym wypadku to wszystko tłumaczy )3m sie

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 92 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2