Gorefest napisał(a):
Hehe wiechol wstydliwy jesteś chłopak

Zamiast założyć topic "który klan mnie przyjmie" to mącisz coś o przejmowaniu flag i tym że grasz jak "ciota". Rozumiem że tekst że przejmujesz flagi na freeplayu miał pokazać jaki to ty nie jesteś,że grasz teamowo i nie patrzysz na statsy

Wszystko spoko tylko w takim układzie po co ta sygnaturka w podpisie?

Dobra, zrobimy interpretacje zdanie po zdaniu...
1. Oj, ty mnie za mało znasz, zeby oceniac moja wstydliwosc
2. Nie zakładam i nie zaloze topicu w tym stylu, jezeli bym chciał to napisałbym na gg prosbe do CL'a klanu grajacego w bf (jakis klan ze Stanow chcial mnie na rekruta, ale co: po angielsku bym z nimi gadał?). Ciota to tylko tzw. stereotyp...
3. Łooo, to źle zrozumiałes. Gdy gram FFA praktycznie w ogóle nie gram teamowo, bo się nie da dogadac z goscmi, ktorzy wpadaja pod nickiem "Player", zeby zobaczyc gre multi.
4. Ja nie patrze na stasty? Kto tak powiedział? Statsy nie zawsze odwzorowuja moje umiejestnosci, bo np mialem zly dzien i zalapalem-2-0-25, ale jest to dla mnie forma rozrywki. Jezeli zrobie gwaltowne tk to mowi sie trudne, gdyz JA wiem na jakim poziomie umiem grac i nie bede sie przejmowal, jezlei ktos spojrzy na moje statsy i powie: "Błe, jaki lamer" lub "Ten to nie umie grac". PO zatym BF nie jest z\całym moim zyciem, jest raczej gra, forma odstresowania sie od zycia i przeciez sie nie zachlastam jesl iw ciagu dnia nie zabije przynajmniej 40 Wietnamczyków.
Last but no least - nie musisz wyciagac pochopnych wniosków, ze wiechol chce zrobic to, chce pokazac swoja dobrodusznosc. Nie mam zamieru sie z toba klucic, co najwyzej mozemy podyskutowac...