Teraz jest 29 lis 2024, 12:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2004, 20:48 

Uprasza się inne klany, a właściwie tylko Wilde, o nie nagabywanie żadnych ejwów do zmian barw klanowych. Ja wiem że chcecie być jak najbardziej pro grając w 7 ligach naraz:] Ale próby werbowania ludzi którzy tworzą inny klan prawie od samego początku ( 10 pażdziernika mijają dwa lata), uważam za wielkie swiństwo i w sumie odbieram jako osobistą obraze. W ten sposób dajecie innym do zrozumienia że macie za nic pozostałe klany. Jest to nie tylko brak szacunku, ale także działanie które w konsekwecji może doprowadzić do upadku sceny, poprzez rozpad pozostałych klanów. Na koniec takie przesłnie, życie to nie tylko gry komputerowe, są jeszcze takie rzeczy jak przyjaźń, lojalnośc, uczciwość i wiele innych może ich tez czaem warto spróbować...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 20:56 

Kaspar Ty chyba faktycznie masz do nas jakieś pretensje cały czas ;p
Po pierwsze Recondo ani Wilda nikogo nie werbuje. Nasza rekrutacja wygląda tak że na stronce klanowej mamy formularz rekrutacyjny. Czasami na forum piszemy tekst że Wilda rekrutuje i tyle. Nigdy nie było tak że ktośz nas szedł do kogośi prosił "Zmień klan i dołącz do nas". Więc nie oskarżaj nas o coś gdzie być może coś usłyszałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 20:58 

Cytuj:
"Zmień klan i dołącz do nas"
Z calym szacunkiem - wiem o kilku takich przypadkach.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 21:06 

Wyrywanie graczy z innych klanow to zachowanie nie fair-moze gdyby dani gracze oficjalnie zrezygnowali z klanowego zycia ze stara ekipa i rozpoczenie nowej drogi z innym klanem to nawet zrozumiem, ale nic na sile, bez namow i przekonywan. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 21:13 

Znowu przekretasy z widly cos odwalily ? chyba nie ma miesiaca bez szkandalu z udzialem klanu chachmet i spolka

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 21:45 

a ja tam Klan lubie, ogladam go w poniedziałek, wtorek i środe. Only TVP 1... to tylko na zachete :)

Wilda dobrze wlasnie zrobila, reklamujac sie na tym Forum. Jestescie poprostu zazderosni o jej pozycje i wnioski typu to nie fear chyba nie są tu właściwe. To tak samo jakbyscie nie mogli np. reklamowac danego proszku do prana bo jest ich duzo i przez was tamte niereklamowane by zbankrytowaly... Co to by bylo jesli Bill Gates pytal by o pozwolenie na reklame na swoje produkty np. tworcow Linuxa :shock: !
Popieram klan Wilda ze umie pilnowac swoich spraw i doklada wszelkich staran o swoja pozycje w tak trudnym "zyciu klanowym" :? , sam sie zastanawiam nad rekrutacją do nich. Klan w porzadku, maja swoj serwer (niekiedy otwarty dla wszystkich, co juz jest dobra reklama - a nie tak jak inne klany, maja serwer ale nawet nie zdejma z niego kludki)...

"Reklama dźwignią (...)"

..::peace::..

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 21:51 

Special napisał(a):
Wilda dobrze wlasnie zrobila, reklamujac sie na tym Forum. Jestescie poprostu zazderosni o jej pozycje i wnioski typu to nie fear chyba nie są tu właściwe.
peace.

Ej zastanów się zanim coś napiszesz co? Nie jesteśmy o nic kur** zazdrośni. Wiemy, że wilda jest lepiej zgrana niż chociażby my i jest na lepszej pozycji ale jesli chca przeciagnac na swoją stronę lepszych graczy z innych klanów to sory na serio to nie jest fair.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 21:55 

wielka klutnia o jakies klany, ja pisze tylko prawde, bawicie sie w te klany jak ja kiedy mialem 5 lat w dom... :lol:

Cytuj:
Ej zastanów się zanim coś napiszesz co?

dobrze sie zastanowilem co napisalem, a jak nie rozumiesz to juz twoja sprawa! Jak cie urazilem, to mam to gdzies, napewno nie bede trzymal waszej strony!

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 22:03 

Cytuj:
Jak cie urazilem, to mam to gdzies, napewno nie bede trzymal waszej strony!

Ja sie z tego cholernie ciesze :lol: a reszte pozostawiam bez komentarza hehe :lol: :lol:
I tak juz wilda niekiedy swoim zachowaniem zniechecila część ludzi ze sceny do grania w bf

A jeśli brakuje im ludzi to niech troche sie opanują "niektorzy z nas graja 7 dni w tygodni i maja dosc", "esl, spary , treny, mecze oc, clanbase" tak jak by dla nich całym życiem był bf

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 23:10 

Po prostu LOL :)
I co jeszcze takiego złego robimy. Nigdy nikogo za rączkę do nas nie ciągnęliśmy. Tym bardziej teraz :) jak mamy swoją stałą ekipę. Owszem poszukujemy też nowych graczy ogłaszając posty na forum tak jak inne klany. Zresztą nikt z nas nie będzie się tłumaczyć - bo tłumaczy się tylko winny.

PS. Paweł - grow up :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 23:14 
Oldboy Battlefield.pl

ja pier....
chyba poprosze aiva o podforum:
Sprzeczki miedzyklanowe...

Zamknac temat?

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 23:19 

Kaspar wyluzuj :)

Mam prawo prowadzic rozmowy z kazdym z kim mi sie podoba, rozmawiam na rozne tematy w tym takze odnoscnie rekrutacji ostatnio. To ze sie zapytalem jednej osoby z EJW czyby nie byla zainteresowana gra w Wilda nie jest zadnym obraza klanu EJW.

Moze Kaspar jestes nie poinformowany ale wiele klanow prowadzi lub prowadzilo podobna polityke. Nawet EJW swojego czasu podobnie pozyskalo Gora aczkolwiek byl on wowczas pelnoprawnym czlonkiem Wilda ( ja nie wyciagalem tego na forum scenowe ).

Uza kolego z tego co wiem klan w ktorym grasz wysylal podobne propozycje do graczy w Wilda ( czasy obecne nama ). Nie robilem z tego afery, jedynie porozmawialem z liderami Enclave.

Czy Wy naprawde nie macie co robic tylko szukac jakis "afer" zwiazanych z Wilda. Dajcie sobie luzu bo nawet w sobote czlowiek musi na to forum wlazic.

O&O

To napisal Ethan nie mialem dostepu do mojego uzytkownika :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 23:31 

Okota zamknij temat bo nie widze podstaw zeby dyskutowac na ten temat na forum.

Poza tym nie zarzucajcie Wildzie ze rozbija scene bo tak nie jest, a skoro nam to zarzucacie to przedstawie kontrargumenty :

1. Wilda promuje polska scene organizujac inf cup ( obecnie cup dostal wsparcie clanbase a takze wsparcie sponsora dzieki pomocy s0ula).
2. Luki zrobil logo do clanbase do open cupa, kolejny polski akcent.
3. Pozyczamy nasz serwer innym polskim klanom na ich "wazne" mecze i nie wypominamy tego.
4. Osobiscie promuje nasza scene i przedstawiam poczynania naszych klanow na http://www.netsports.pl gdzie tez napisalem art o "naszej grze ", ktory moze spowoduje naplyw ludzi do polskiej sceny nama.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 23:41 
Oldboy Battlefield.pl

...
ale prosze bez reklam :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2