Teraz jest 4 lip 2025, 00:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 225 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 11:38 

Maciejek --> ale 18 nabojów w magazynku zmniejszało prawdopodobieństwo zacięcia broni, z tego co pamiętam. Gdybym siedział w środku jakiejś obsranej dżungli i miał w perspektywie zacięcie się broni, gdy będę miał w magazynku 20 nabojów, a nie 18, to bym zaraz miał 18 :).

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 11:46 
Moderator forum

eee no Cubi widać ze nie jesteś miłośnikiem rosyjskiej ruletki :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 12:58 

Cubi :arrow: wiem, bo to wlasnie napisali na oficjalnej stronie tego "Vietconga".
Ale czy zawsze musialo to byc akurat 18 nabojow ? Przeciez mogli miec 17, albo 19 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 13:09 

60 nowych screenshotow

http://www.bfvietnam.net/?module=fileba ... ref_id=332

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 13:16 

Maciejek..zaczynasz mnie dobijać tymi textami..nie wiem czy zauważyłeś ale w BF giwery,czołgi,pojazdy itd są ZBALANSOWANE pod wzglądem arcadowym raczej, nie realistycznym..cel takiej gry to dobrze się bawić grając w nią..a nie ku**a patrzeć czy m16 ma pięcioszczelinowy tłumik płomienia osobiście leje na to czy m16 będzie miało 30 naboji czy 18(bardziej będzie mnie interesować w BF:V celność tej broni/odległość rażenia/odrzut po wystrzale..chcesz mieć więcej realizmu to graj w operation flashpoint i dodatki do niego lub w americas army...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 13:19 

CaRloS --> druga strona, pierwszy screen w lewym górnym rogu - coś tu nie gra, bardzo bardzo nie gra. W BFV nie ma i nie będzie medyków. Nie mówię, że fejk, mówię, że coś nie gra.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 13:45 

Może poprostu to jest niedokończony kit na którejś mapce.
Skrinszoty wyglądają jakby z Alfy pochodziły.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 14:21 

MK napisał(a):
Maciejek..zaczynasz mnie dobijać tymi textami..nie wiem czy zauważyłeś ale w BF giwery,czołgi,pojazdy itd są ZBALANSOWANE pod wzglądem arcadowym raczej, nie realistycznym..cel takiej gry to dobrze się bawić grając w nią..a nie ku**a patrzeć czy m16 ma pięcioszczelinowy tłumik płomienia osobiście leje na to czy m16 będzie miało 30 naboji czy 18(bardziej będzie mnie interesować w BF:V celność tej broni/odległość rażenia/odrzut po wystrzale..chcesz mieć więcej realizmu to graj w operation flashpoint i dodatki do niego lub w americas army...

A kto ci kaze czytac moje texty ? Jak Tommy chce cos sprostowac w sprawie jakiegos tam sa-7 to sie do niego nie przypieprzasz, wiec dla czego do cholery przypieprzasz sie do mnie :?: Poza tym nie mowie, ze chce miec wiecej realizmu, tylko prostuje info.A z tym M-16 to chodzilo mi tylko o to, ze ma z lewej strony to, co powiniem miec po prawej, bo logicznym jest, ze jesliby mial to po lewej to luski pozbawilyby strzelca oczu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 14:30 

Na jednym z shotów(7) widac las po prawej stronie...mmmm....raj dla panów z ciękim wyposarzeniem(no dla tych z lekkim...niby tez...):P :wink:

W sumie to ten lasek fajny jest,dobrze pomyslany :P
Kto gra w EoD heavy wie o co mi chodzi....
:twisted: :twisted:
PS.Nie moge sie doczekac...hehehe....krew...niby taki szczegół ale brakowało mi go jak cholera...

PS2 Screen 9ty....spurzcie na niego....i powiedzcie mi ze to tylko halucynacje :shock: :? :?

Ostatnio edytowano 22 sty 2004, 14:33 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 14:32 
Oldboy Battlefield.pl

od tego momentu ten temat z moderowanego wchodzi w faze ULTRA moderowana! - co to znaczy?
Kazdy najmniejszy OT bedzie kasowany
dziekuje za uwage.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 16:00 

Niewiem co jest ale przez eMule znalazłem BFV i ciągne to. I tu pytanie do Cubiego: Czy jast możliwość aby był wyciek?

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 16:06 

kaser - mozliwosc zawsze jest, ale ja bym sobie darowal. po cholere alfe ciagnac? niedokonczone, zle dzialajace, jak dla mnie szkoda zachodu

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 18:05 

Cytaty napisał(a):
druga strona, pierwszy screen w lewym górnym rogu - coś tu nie gra, bardzo bardzo nie gra. W BFV nie ma i nie będzie medyków. Nie mówię, że fejk, mówię, że coś nie gra.

PS2 Screen 9ty....spurzcie na niego....i powiedzcie mi ze to tylko halucynacje

To nie sa koniecznie screeny z oryginalnej gry, moga byc to zdjecia zrobione podczas tworzenia gry, lub wczesnego jej testowania! Oczywiscie z przeciekow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 18:13 

Obrazek

:o Spójrzcie-czy to nie jest piekne??? :roll: :roll:
Heh po nocy mi sie to snic będzie...jak w niebie ...mniam...mam nadzieje ze nie zrezygnowali na rzecz słabszych kompów z elementów map z takim zgęszczeniem zieleni...

Line of sight mi sie przypominia...tam był najzajebistrza zielen,..nie tak sztuczna jak w Vietkongu....

Zooltar-są w preview jakies tego typu podobne elementy map z gęstą roslinnością???
I sprawdz przy okazji M60 czy jest animowana jak należy :wink: plizz

PS.
Własnie o takim czyms marzyłem mysląc o Viet...mam nadzieje ze to real przeciek :!: :!: :!: :!:
Chce gęsta dżunglę.

PS2 co do shota to spujrzcie na mape...wygląda na to ze cała będzie tak gęsta...przypomina mi taka jedna fajną z EoD...startujesz Heli po USA side z wyspy....i atakujesz taką wiekszą...ach!!!!!!!!
kurde zagrał bym sobie :roll: :roll: ...plizz reanimate this screenshot..please....!!!!!!!

PS.3 wrzućcie sobie tego sreena na tapete fajnie sie prezentuje :P
widac ze typ ma nóż dlatego,zeby nadac dzkiego klimatu krajobrazowi.... az mnie ciarki przechodzą jak na to patrze....

Impressive

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2004, 19:27 

Już na tapecie. Mjiut ;]

Ale na moim kompie Athlon 1600 XP, 512 DDR, GF 2 Ti 64 MB, chyba to nie pojdzie :/ Czyżbym musiał karte qpic ? Chyba napewno :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 225 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2