wiechol napisał(a):
Something else...?

Tylko tyle potrafisz powiedziec?
A co chcesz jeszcze uslyszec masz tu kilka twoich genialnych topicow:
wiechol napisał(a):
Pcimy dolny domaga sie dostepu do morza..
Nie chciałem robic topiców w tematach o kawałach czy o podpisach, wiec zalozyłem nowy temat w Hyde Parku. Jego temat to: "Napisy na murach". IMO takiego tematu jeszcze nie bylo, wiec jeden punkt za oryginalnosc. Dawajcie napisy, o ktorych slyszeliscie, badz ktore widzieliscie na żywo
Kolejny genialny temat Contratack of the trolls
wiechol napisał(a):
Może chcem wywalić moją frustrację lub moze co innego... Wiec chodzi o to, że na forum ostatnio dużo młodych gniewnych. Raczej nie powinno osądzać się ludzi po kilku postach - tylko, ze tu na odległosć wali trollem i lamerstwem. Wiadomo, przecież ja też miałem problemy z zaklimatyzowaniem się wśród ludzi grających już od dobrego czasu w bf'a, ale chłopaki - bez przesady!.....
Ej, panowie, przestańcie Post nie był statsiarski, nie interesuje mnie ile ktos ma postów. Prosze trzymać się tematu. Podejzewam, ze gosc nie wie, co znaczy nabijac posty, ale pytania tego typu są debilne. Paweł wyjasnij mi swoje ostatnie zdanie bo nie rozumiem
Nie chcialo mi sie wiecej szukac ale jest tego gowna wiele...
My opinion wiechol our best troll ever&forever
wiechol napisał(a):
Moze ja mam teraz zinterpretowac twojego nicka?
A wal pośmiejemy się
wiechol napisał(a):
Nie pisze tematu, zeby poobrzucac sie miesem (od tego jest Hyde), tylko zeby pogadac, bez obrazania sie itp. Mozna czasami cos dopiec, ale twojej frustracji w ogóle nie rozumiem :roll
Niezły z Ciebie polew
Aha jeszcze jedno pisz troche krócej bo nie mam czasu żeby jakieś referaty czytać
Have Fun