Teraz jest 9 lip 2025, 16:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 kwi 2004, 08:37 

[SPQR]Titus napisał(a):
wiechol napisał(a):
Kiedys byly takie przemyslenia, ale bardziej potraktowane jako off-topic. Mianowicie chodzi mi o zabijanie przeciwnikow i przejmowanie flag. You know... w FFA mało kto zwraca uwage na team-play. Nie ma co ukrywac, ze okolo 80% graczy przejmuje sie złotym medalem i ile nastuka kills'ów. Ale nie o to chodzi mi w tym temacie. Pamietam, ze kiedys Xena napisał cos w stylu: "(...)bardziej cenie sobie gracza "20-0-0" niż gracza 20-20-0"(...)". Teraz chciałbym dokonczyc ta dyskusje, ale w klimatach 'Namu. Jak wiadomo za zneutralizowanie flagi dostaje sie +1 do score, a za przejecie +2 do score. Razem +3 do score.
Więc co cenicie sobie lepiej? Teraz byle "lamus" np. z M60 moze latac po mapie i kosic wszystkichna około i dorabiac sobie do kills , a druga "ciota" latac od flagi do flagi i dorabiac sobie do score?
A jaka prezentujecie postawe? Ja zdecydowanie postawe "cioty" (bez przykrych skojarzen, prosze). Wole zdobywac flagi, aby lamus np. z M16 sie w nich odradzał i kosil nieprzyjaciół. Oczywiscie ja, jako "ciota" takze uzywam broni, ale sporadycznie.
I jeszcze jedno: na jakiej podstawie przyjma cie do klanu? Jakie klany na co patrza?

Boze no nie moge c0 za tr00ll
Chlop(cze?) piszesz same glupoty wez idz se krofy zdoic albo swinie ubij wkoncu wiekchol jestes

Something else...? :roll: Tylko tyle potrafisz powiedziec? Moze ja mam teraz zinterpretowac twojego nicka? :roll: Nie pisze tematu, zeby poobrzucac sie miesem (od tego jest Hyde), tylko zeby pogadac, bez obrazania sie itp. Mozna czasami cos dopiec, ale twojej frustracji w ogóle nie rozumiem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 11:45 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Yacub, ale co masz na myśli mówiąc "skill"? Co bardziej przeważa: zdobywanie flag czy koszenie przeciwników?

Skill = zdolność. Tu = Koszenie przeciwników, unikanie pocisków ( :wink: ), jak najlepsze opanowanie swojej profesji oraz praca w zespole. Nikt na klanówkach nie robi przecież samowolnych wypadów po flagi, a i nikt nigdy nie patrzy się na końcowy wynik. Co z tego, że ktoś będzie miał -8 skoro udało mu się obronić np. most?

Heh tz. dazyc do celu po trupach... a strzalaniem kolesiowi z team-u w plecy oznajmiasz mu tylko ze jestes zanim i oslaniasz go... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 12:01 

Moim zdaniem to bieganie za flagami i strzelaninka to jeden wal... A i zdaza sie ze ktosik lata helikopterem i nie zdobedzie zadnego pnkt. bo jest zajety dostarczaniem sprzetu kolesia z team-u zeby mogli zdobywac "Score" . No i wtedy zamiast zlotej gwiazdki uslyszysz "THANK YOU" i to w zupelnosci chyba powinno wystarczyc. Bo o ile sie nie myle to w tej grze nie chodzi o to zeby biegac i zdobyw "Score" a reszte druzyny w D**** miec...

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 12:24 
Moderator forum

Sokol napisał(a):
yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Yacub, ale co masz na myśli mówiąc "skill"? Co bardziej przeważa: zdobywanie flag czy koszenie przeciwników?

Skill = zdolność. Tu = Koszenie przeciwników, unikanie pocisków ( :wink: ), jak najlepsze opanowanie swojej profesji oraz praca w zespole. Nikt na klanówkach nie robi przecież samowolnych wypadów po flagi, a i nikt nigdy nie patrzy się na końcowy wynik. Co z tego, że ktoś będzie miał -8 skoro udało mu się obronić np. most?

Heh tz. dazyc do celu po trupach... a strzalaniem kolesiowi z team-u w plecy oznajmiasz mu tylko ze jestes zanim i oslaniasz go... :lol: :lol:

Podkładając minę czasem sam giniesz, wtedy dostajesz minus score.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 14:44 

yacub napisał(a):
Sokol napisał(a):
yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):

Podkładając minę czasem sam giniesz, wtedy dostajesz minus score.

To nie podkladaj min :lol: :lol: :lol: :lol: Albo podkladaj pod rywali to sie wyrowna... jesli zdazysz :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 14:59 
Moderator forum

Sokol napisał(a):
To nie podkladaj min :lol: :lol: :lol: :lol: Albo podkladaj pod rywali to sie wyrowna... jesli zdazysz :lol: :lol:

Nom, bardzo zabawne. Twoja elokwencja powaliła mnie na ziemię.

PostNapisane: 13 kwi 2004, 17:18 

wiechol napisał(a):

Something else...? :roll:Tylko tyle potrafisz powiedziec?

A co chcesz jeszcze uslyszec masz tu kilka twoich genialnych topicow:

wiechol napisał(a):
Pcimy dolny domaga sie dostepu do morza..

Nie chciałem robic topiców w tematach o kawałach czy o podpisach, wiec zalozyłem nowy temat w Hyde Parku. Jego temat to: "Napisy na murach". IMO takiego tematu jeszcze nie bylo, wiec jeden punkt za oryginalnosc. Dawajcie napisy, o ktorych slyszeliscie, badz ktore widzieliscie na żywo

Kolejny genialny temat Contratack of the trolls

wiechol napisał(a):
Może chcem wywalić moją frustrację lub moze co innego... Wiec chodzi o to, że na forum ostatnio dużo młodych gniewnych. Raczej nie powinno osądzać się ludzi po kilku postach - tylko, ze tu na odległosć wali trollem i lamerstwem. Wiadomo, przecież ja też miałem problemy z zaklimatyzowaniem się wśród ludzi grających już od dobrego czasu w bf'a, ale chłopaki - bez przesady!.....
Ej, panowie, przestańcie Post nie był statsiarski, nie interesuje mnie ile ktos ma postów. Prosze trzymać się tematu. Podejzewam, ze gosc nie wie, co znaczy nabijac posty, ale pytania tego typu są debilne. Paweł wyjasnij mi swoje ostatnie zdanie bo nie rozumiem

Nie chcialo mi sie wiecej szukac ale jest tego gowna wiele...

My opinion wiechol our best troll ever&forever

wiechol napisał(a):
Moze ja mam teraz zinterpretowac twojego nicka? :roll:

A wal pośmiejemy się 8)

wiechol napisał(a):
Nie pisze tematu, zeby poobrzucac sie miesem (od tego jest Hyde), tylko zeby pogadac, bez obrazania sie itp. Mozna czasami cos dopiec, ale twojej frustracji w ogóle nie rozumiem :roll

Niezły z Ciebie polew :wink:

Aha jeszcze jedno pisz troche krócej bo nie mam czasu żeby jakieś referaty czytać

Have Fun

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 18:37 

Wiechol..nie pisz mi nic o FFA,bo to zenada,graj jak chcesz..
Chcesz kampic-to kamp
Chcesz berserki robic-to berserkuj
Chcesz wozić chłopaków heli-to lataj
Walic z powietrtza-a wal sobie...

Wazne jest aby to Ci cos dało,IMO tylko głupcy patrzą na statsy....

Tak jak okota napisał...obrona.,..to jest najdramatyczniejszy i najpiekniejeszy fragment meczu...MECZU zaznaczam,nie jakiegos tam FFA które IMO ma sens tylko w kwetji Quake,UT i takich tam,siekanek skillowych.
W Vietnamie liczy sie zgranie i siła uderzeniowa którą jest doswiadczenie TEAMU nabyte po kilkudzieięciu wspólnych sparach!!!Czyli tłuczesz w FFA do czasu dopuki Cie do teamu nie zarekrutują.Potem na FFA grasz dla zajawki,czy ewentualnego treningu...

WIechol jesli chcesz odkryć prawdziwe oblicze tej gry to zrób 2 proste rzeczy..-
-Zmniejsz ilosc postów i Topców o 2/3
-wytrenuj sie w jakiejs specjalizacji i popros o przyjecie do teamu!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 19:20 

Ta o obronie Qubi się czegoś dowiedział na ostatnim sparze z MPUK :wink:
A te teksty wiechola o poświęceniu dla drużyny na FFA mnie po prostu śmieszą...poświęcać to ja się mogę na klanówce a na FFA liczy się fun (vide opcje na naszym TSie ;P) i strzelanie sobie do wroga...jeszcze nie zdarzyło mi się na freeplayu patrzeć na tickety 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 19:59 

Gorefest napisał(a):

ehhh... to było wspaniałe, doprawdy, możnaby movie jakiś o tym zrobić ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2004, 20:05 

Tzeentch napisał(a):
Gorefest napisał(a):

ehhh... to było wspaniałe, doprawdy, możnaby movie jakiś o tym zrobić ;)

Heh, pierwsze co mi przyszło do głowy, to nakręcenie Jacassa :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2