Teraz jest 12 kwi 2025, 08:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 kwi 2004, 17:35 

sir-torpeda napisał(a):
qubix napisał(a):
Tak ,a czemu??Bo idiotą trzeba byc zeby kupowac gazety z "płytką "w srodku majac net.

1. Nie każdy zna angielski żeby czytać najpopularniejsze serwisy i-netowe.
2. Z polskich stron o grach to tylko GOL prezentuje dość dobry poziom, a on jest płatny (jeśli nie śledzi się go cały czas).
3. Gazety z "płytką" kupować można wtedy, kiedy się lubi klimat pisma i jest się do niego przyzwyczajonym...

Pozdrawiam.

ad.1
Hmm zeby sciagnac trailer nei trzba znać Eng a tylko on lub demo gry Ci konkrety pokaże.
a)Grafika
b)Dzwiek
c)Klimat gry
Fakt twórcy gier moga tym troche sterować.
Ale IMO obraz ukazany w trailerze jest bardziej wiarygodny niż renzenta,pozatym doswiadczony gracz wyczuje"że to jest własnie ta gra" ;)

ad.2 Ja korzystam z Gamers Hella i każdemu polecam-all 4 free,są na bierząco,bardzo szybki i intuicyjny interface ,szybkie i darmowe mirrory(nie ma kolejek)
Recenzji praktycznie nie czytam.Od tego ssą demówki i trailery.Nie ufam recenzentom!

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 23:13 

No F(uck)t ale np. filmik przedstawiający Vietnam był pokazany w taki sposób że rzadko kiedy taka akcja w grze może wystąpić a gracz może sobie pomyśleć że to wszystko tak łatwo(wiem czepiam sie :lol: ) :lol: a dema nie było wcale :evil:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 00:10 

Wiesz...w tej grze wystepuje mnóstwo znakomitych akcji,a zależne są one od pracy teamu.
Jesli team jest zgrany to wychodzą niemalże "filmowe" akcje :D
W 1942 można było sobie pomarzyc o tak spektakularnej walce :roll: ....mysle ze wszystko przed nami!
Trailer nie kłamał.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 00:50 

IMHO od czasu upadku śp. Secret Service nie ma na rynku rzetelnego pisma traktującego o grach, że o tym niemieckim shicie "CDA" nie wspomnę.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 01:06 
Oldboy Battlefield.pl

a SS nie wychodzi przypadkiem w zinie?

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 13:21 

Napewno pisala to jakas lama od rts'ow.

Poza tym nie ma co czytac gazet czy portali tzw branzowych. Pewnie nikt tego nie pamieta, ale taka "gra" od Lemona Nina costa dostala na gry.wp ocene okolo 8/10, wiec reszte sobie dopowiedzcie :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 14:32 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Poza tym nie ma co czytac gazet czy portali tzw branzowych. Pewnie nikt tego nie pamieta, ale taka "gra" od Lemona Nina costa dostala na gry.wp ocene okolo 8/10, wiec reszte sobie dopowiedzcie :wink: .

Początkowo było 11/10 ;-) Teraz jest chyba z 7 :D

PostNapisane: 25 kwi 2004, 15:10 

qubix napisał(a):
A gazety takie jak CD action to są dla ludzi bez sieci, o która tak ciezko w tym kraju...mysle ze w Polsce zaledwie 10 % graczy ma dostęp do internetu...do szybkiego jakies 3-6 %...
Teraz juz wiesz czemu"tylko 7 +" i czemu tylko single pod uwage wzieli...
IMO jak na single to i tak duza ocena 8)

A co ma za znaczenie ile osób w Polsce ma sieć. Po prostu debilizmem jest ocenianie gry typowo sieciowej pod względem granie w single playera. To taka Ultima On-line w takim systemie oceniania dostanie po prostu ocenę 0.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 15:31 

np. taki shit jak ostatni Duke Nuken Manhatan Project dostał bodajze 8 czy 7 + nie no to jush jest rzeznia, nie ma co kupować tego shitu CDA skoro ocenia gry według humoru autora recenzji ( może miał "trudne" dni)
co tu duzo gadać, nie idzie nawet nie tyle o ocene ale o sposób oceniania gry sieciowej. Tak na marginesie ciekawe czy pojawie sie w Action Redaction jako debil numeru, bo to ich stary chwyt :lol: .Powodzenia Tylko napiszcie WestBam a nie Westbam :twisted:

PSN id: Graqzu

PostNapisane: 25 kwi 2004, 15:50 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
A co ma za znaczenie ile osób w Polsce ma sieć. Po prostu debilizmem jest ocenianie gry typowo sieciowej pod względem granie w single playera. To taka Ultima On-line w takim systemie oceniania dostanie po prostu ocenę 0.

Moim zdaniem recenzent podobne gry powinien oceniać podwójnie - tryb single i multi. To byłoby odpowiednie i zadowoliłoby wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 16:15 

Wierz mi to nic nie zmieni, nie z tym redaktorem naczelnym, to bardzo zadufany w sobie koles.

Poza tym nie zauwazyles ze na ocene gier maja najmniejszy wplyw gracze, ja to zauwazylem podczas pracy w firmie, ktorej nazwy nie bede ponownie przytaczal, bo nie jest tego warta (zreszta juz chyba zmienla nazwe).

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 16:37 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Wierz mi to nic nie zmieni, nie z tym redaktorem naczelnym, to bardzo zadufany w sobie koles.

Z tym się zgodzę - wystarczy poczytać ostatnie strony CDA - ich poziom jest jest dużo, dużo niższy niż najgorsze rzeczy jakie widziałem na tym forum. Absoultne dno - sekcja poświęcona poniżaniu ludzi piszących do CDA przez redakcję i mająca wykazać wyższość intelektualną redakcji nad czytelnikami. Wiem, że czasami wypisują oni (czytelnicy) straszne bzdury, jednak to nie uprawnia redakcji CDA do traktowania ich w taki sposób.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 17:38 

Xena - taka jest formuła AR, nikt tych ludzi nie zmusza pisać. Jakieś dwa/trzy lata temu sam zabrałem głos w dyskusji oryginały-piraty, dostałem odpowiedź sensowną, wyważoną...

Ale jak dla mnie to EOT, bo zdarza się, że moje teksty są publikowane w cda, więc pewnie za chwilę zostanę posądzony o stronniczość :-)

Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2