Teraz jest 4 kwi 2025, 19:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 12:49 
Moderator forum

JabbaH napisał(a):
Poza tym gdyby chcieć utrzymać równe drużyny, to 3 osoby musiałyby non stop zmieniać team.

Jedna. Każdą liczbe nieparzystą da się rozłożyć na dwie takie same liczby + 1. :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 14:25 

Hynol napisał(a):
JabbaH napisał(a):
Poza tym gdyby chcieć utrzymać równe drużyny, to 3 osoby musiałyby non stop zmieniać team.

Jedna. Każdą liczbe nieparzystą da się rozłożyć na dwie takie same liczby + 1. :D

matematyk sie znalazl :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 15:13 

a 0,99999999... czyli 0,(9) = 1 :)

a wracając do topica

Kal-El betonów statsiarskich nie uprosisz :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 15:24 

Jak widać wszyscy pokrzywdzeni wypowiadają się teraz. A betonem to ty jesteś dedido.
Teraz to widzę że wszyscy są bez skazy a tylko: Nea, Shaggy, Jabbah, Coen, Redstar, Marian Barbarian, Atrus itp. to chamy i statsiarze.
Kto to widział, żeby grać po wygrywającej stronie, normalnie oburzające.
Tak samo jak kolega loco, który dzisiaj grając na tej mapie jako NVA nie chciał przejść do US aby wyrównać skład, a na forum to on święty.
Podobnie Qubix, który grając razem z resztą klanu jako NVA śmiał się jak to ciężko gra się bez M60, a jak wiadomo ejw nigdy tej broni nie używało.
Zamknijcie ten temat, bo to do niczego nie doprowadzi.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 16:12 

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
chcesz to zapodam reclaming hue bedziecie wylazic z mosty nas bedzie 10 a was 5 zobaczymy czy taki twardy bedziesz?? 3 lata bedziesz z locka wylazi ...

ciekawa propozycja :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 16:20 

Nie przecze niczemu, nie przeszliśmy (Wilda, nie wiem jak inni) bo chcemy grać po tej samej stronie, a że większość była w NVA to tak graliśmy.
Jak masz coś do udowodnienia to oki, dawaj na Hue 5 na 10 jeśli masz się poczuć lepiej. Prawdopodobnie zginiemy ale co tam. A porównywanie gry 12 vs 11 do 10 vs 5 jest co najmniej głupie.
Poza tym moge się założyć, że gdyby wyrównały się drużyny, to zaraz przeszło by kilka osób do NVA, inaczej autobalance nie pozwala.

PS Wyłaziłem już z tego mostu w podobnych warunkach kilka razy więc nie pisz nic o tym jak to ciężko. Też się wściekałem jak po raz n+1 dostawałem kulkę w głowę z SVD ale nie pisałem o tym na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 17:30 

JabbaH napisał(a):
.
Tak samo jak kolega loco, który dzisiaj grając na tej mapie jako NVA nie chciał przejść do US aby wyrównać skład, a na forum to on święty.

Jabah ty jestes slepy czy liczyc nie umiesz ? :shock:

Jak SĄ równe sklady to po co mam przechodzic do us ? Zeby byly znowu unbalanced ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 18:07 

Hmm moze do niektorych to nie dociera, ale ludzie z jednego klanu zwykle lubia grac razem - z prostego powodu bo siedza razem na ts, cwicza zgranie, wspolne akcje itp. Zmiana teamu od razu powoduje koniecznosc zmiany ts . A niektorym przy tej operacji (wyjscie do wina przez alt-tab) powoduje czasem wywalenie z gry czy niemoznosc wrocenia do gry. Oczywiscie obrywa sie EJW czy WILDA bo akurat tak sie zwykle sklada ze ludzie z tych klanow graja najczesciej w wietnama w dostatecznej liczbie.
Mnie najbardziej smieszy jak niektore lamki zmieniaja team i przylaczaja sie do akutalnie zwyciezajacego. Oczywiscie przez to kompletnie teamy sa nierowne.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 19:24 

amen

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 22:23 

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
ja ci miloszku ogrodniku moge napisac kilka(nascie) ksywke z tagami co tak postepuje ale po co :roll:
jak do was nic nie dociera :evil:

ale o co Ci chodzi? Czy zawsze mam przechodzic do innego teamu bo jest nierowno? Przeciez to wiecej czasu mi zajmie zmienianie teamow niz samo granie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 23:05 

Ogólnie zawsze bylo tak, ze przechodzil ten, kto byl najslabszy tzn. siedzial na ostanim miejscu. Wiec po co ten burdel, panowie? :roll: Pewnie oprocz klanowiczow grali neutralni - wystarczylo ich grzecznie poprosic i jesli maja trochę oleju w głowi, to przejdą :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 23:16 

Blade i cała spółka - przypomnijcie sobie czasy M60. Czemu wtedy nie poruszałeś tego tematu? Odpowiedź jest jedna: Bo Bladzik i reszta tylko latała z M60 i często NVA grało w dwukrotnie mniejszych teamach.
Czyżby coś Cię teraz bolało czy sie odchudzasz i Twoja Dupa mniej waży? :)

My zawsze gramy razem. Przyczyny? Szukajcie ich w powyższym poście Miłosza. Rozdzielamy się tylko wtedy jak jest mało osób na serwie. I nikt nam tego nie zabroni, więc czego się czepiasz? Poza tym masz moja GG więc jak masz zastrzeżenia do moich graczy to pisz na gadu a nie publicznie znowu obsmarowujesz chłopaków z EJW i nas na publicznym forum.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2004, 23:51 

Luki napisał(a):
My zawsze gramy razem. Przyczyny? Szukajcie ich w powyższym poście Miłosza. Rozdzielamy się tylko wtedy jak jest mało osób na serwie. I nikt nam tego nie zabroni, więc czego się czepiasz? Poza tym masz moja GG więc jak masz zastrzeżenia do moich graczy to pisz na gadu a nie publicznie znowu obsmarowujesz chłopaków z EJW i nas na publicznym forum.

Hmmm to prostszym rozwiązaniem w sytuacji gdy są równe teamy a chciałoby się pograć z własnymi klanowiczami zaproponować komuś z drużyny przeciwnej zmianę - tak przy najmniej się robi w cywilizowanych krajach ;] .
Takie pytanko : autobalance sam się włącza / jest cały czas włączony i reaguje dopiero gdy jest wyraznie nierowno / admin go wlacza ??

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2