Teraz jest 19 lut 2025, 22:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 12:47 
Moderator forum

Swoja droga bardzo dziwne jest, ze spawnrapeing czy inna nazwa pojawia sie na serverkach tylko i wylacznie w momencie gdy przeciwnikowi zostala tylko BAZA. Jak zostanie inna flaga bo baza juz zajeta to nie ma krzykow o kamperstwo...Wtedy to jest przejmowanie flagi wszystkimi dostepnymi srodkami...Dziwne nie?

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 13:57 

W 100% masz racje Max, smutno jest jak po spawnie człowiek zalicza glebę ale taka jest gra a jak ktoś po killu respawnuje się znowu z kałachem to niech ma do siebie pretensje. Może za stawianie min też będą się obrażac bo z mostu na HUE nie można zjechać czołgiem spokojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 14:32 
Moderator forum

ktoś tam zadał pytanie po co ten temat :) po to żebym mógł napisać do wszystkich, którym nie podobało się, nie podoba i nie będzie podobać, to że po zajęciu albo i wcześniej lecę helim nad bazę - WAL SIĘ NA RYJ SKORO NIE POTRAFISZ UŻYĆ M60 !!! oraz po to żeby sprawdzić jak ludzie którzy przeszli z BF1942 przyjęli realia przejmowalności wszystkich flag.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 17:38 

Garet napisał(a):
Swoja droga bardzo dziwne jest, ze spawnrapeing czy inna nazwa pojawia sie na serverkach tylko i wylacznie w momencie gdy przeciwnikowi zostala tylko BAZA. Jak zostanie inna flaga bo baza juz zajeta to nie ma krzykow o kamperstwo...Wtedy to jest przejmowanie flagi wszystkimi dostepnymi srodkami...Dziwne nie?

Garet, bo flagraping nie brzmi tak dobrze jak basecamping/baseraping :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2004, 18:26 

tak to jest jak zaczynaja grac lamki z cs czy innego szyta, lub tez kolesie z bf.42, ktorzy nie sa przyzwyczajeni do tego, ze w bfv WSZYSTKIE flagi sa zajmowalne i takie sa skutki... nieraz widzialem takie wpisy na game-czacie, no i wyzwiska.. hehehe, ja tam zaciskam usta i poslady i wale z tego co mam do "kamperow" ;)
pozdrawiam kumatych :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2004, 03:31 

He he base camping itd to kolejny debilizm wymyślony przez graczy.To jest jak na Cs'ie tyle że nazywa sie to raszem,nie raszować prosze :D.Głupie zasady wymyślone przez graczy.Wchodze na serwa to chce sobie pograć a nie żeby jakis koleś kopał mnie za to że jakis inny wymyślił sobie że raszowanie czy też base camping jest niedozwolony na danym serwie itd,czysta głupota i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2004, 22:58 
Moderator forum

Od zawsze powtarzałem i będę powtarzał "prawdziwy kamper (czy jak ich tam zwą) to wyzwanie".

Płaczki i lamy zawsze będą stać w pierwszym szeregu i do samego końca płakać niczym przedszkolak, któremu zabierze się lizaczka.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2004, 01:38 

Beka z kolesi ktorzy wyzywaja od basecamper'ow itd..wyobrazam sobie jak goscie sie wkur... pod drugiej stronie jak dostaja rakietke co 20 sek. :lol: Z drugiej strony czy to takie trudne wybrac profesje z rpd lub m60 :?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2004, 12:52 

Sęk w tym, żeby się udało z taką maszynką zwiać ze spawna!
Twardym trzeba być! Nie miękkim. Umierać z honorem nawet w beefie :twisted: Tomy ma rację! Zabij lub zgiń... Zasady są proste.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2004, 13:53 
Moderator forum

Mi8 spada po 30 s nawalania w niego z 3 M60. Sprawdzone wczoraj na hastings.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2004, 14:38 

Moje zdanie jest takie ze wojna to wojna , realna czy tez wirtualna , wszystkie chwyty dozwolone... a ze niektórym panienkom to przeszkadza... :lol:

Z tą całą gadką o basecampingu jest tak jak z jednym z układów podczas 2ww - nie znam szczegółów ale miał zostać wprowadzony w życie pomysł że nie wolno strzelać do spadochroniarza znajdującego sie w powietrzu :lol: a realizacja jest tak samo realna jak wyeliminowanie raszy i kamperstwa w grach .

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2004, 16:26 

ja to mam chyba za miekkie serce, bo odlatuje jak mnie ładnie poproszą :wink: :lol:
ale prób wykikowania przeżyłem już bez liku :) zawsze zabraknie jednego głosu... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2004, 03:40 
Moderator forum

Black Knight napisał(a):
Z tą całą gadką o basecampingu jest tak jak z jednym z układów podczas 2ww - nie znam szczegółów ale miał zostać wprowadzony w życie pomysł że nie wolno strzelać do spadochroniarza znajdującego sie w powietrzu :lol: a realizacja jest tak samo realna jak wyeliminowanie raszy i kamperstwa w grach .

O ile wiem to zasada konwencji Genewskiej, a nie jakaś zasada którą próbowano wprowadzić. Co prawda rzecz była pomyślana w celu ochrony zestrzelonych lotników, ale powinna być przestrzegana po podpisaniu....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2