oki ponieważ nurtuje mnie jedna kwestia dotyczące wypowiedzi Spławika
Cytuj:
Pewne zasady są dostarczane z grą przed producenta/wydawcę. Inne są wypracowywane przez graczy. Jeśli BF2 będzie miał tylko przejmowalne flagi, to tak jak na Aberdeen lub dc_Bridge w BF42/DC camperstwa nie będzie bo nie będzie gdzie campić. To będzie inna gra.
Zapewniam cię ze przy możłiwości przejęcia wszystkich flag zniknie w ogóle to co znacie z DC, to ze na waszym servie ewentualnie ustalicie sobie jekieś tam reguły to nic wam nie da, parafrazując pewną wypowiedź
"co nie jest niemożliwe, jest dozwolone"
jeśli będę mógł bombardować lotnisko to będę to robił bo kazdy helikopter przeciwnika w powietrzu mniej, to ułatwienie dla mojej drużyny. Jeszcze tylko dodam, że dla myślących ludzi w BFV heli nad bazą to około 20 s problemu. Potem spada i tyle.
Napisałeś w swoim poście, że chodzi o zabawę ... mi chodzi o to żeby wygrać, wtedy się bawię, a że wykorzystuję wszelkie możliwe sposoby.... no cóż po to kupiłem BF .. a nie po to żeby sobie go sztucznie ograniczać.
I żeby nie było niejasności co do głównego tematu tego wątku w kontekscie mojej powyższej wypowiedzi - wprowadzenie ograniczeń no tank miało znamiona międzyklanowego treningu asfaltowego .. w końcu wszyscy siedzieli na jednym TS
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)