Teraz jest 12 kwi 2025, 08:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 18:03 
Moderator forum

Dla mnie to marne wytłumaczenie - wypowiedzi w dziale są chamskie bo taki jest ten dział i tyle. Nic nie tłumaczy IMHO braku kultury.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 20:08 

No tak niestety jest co jak co ale wypowiedzi redaktorów są miejscami chamskie, szczególnie gdy pisze jakiś laik, pytający sie o jakąs banalną rzecz, taka osoba zostaje delikatnie mówiąc "zgnojona",redakcja przez takie cos dodaje sobie animuszu, a najgorsze jest to że im wydaje sie że nas czytelników to śmieszy.... :roll:

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 20:59 

Hmm a ja na to troche inaczej patrzayłem. Nigdy do nich nie pisałem, z wiadomych przyczyn, ale AR czytałem zawsze :wink: Może i mam braki rozwojowe ( :lol: ) ale czasem można się z tego naprawde nieźle pośmiać:D Pamiętam jak jechałem w autobusie i czytałem AR i rechotałem się jak jakiś lol, a wszyscy dookoła patrzyli się na mnie jak na nienormalnego :twisted: Taaak, nie ma to jak pożądny przypał, na rozpoczęcie dnia :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 16:16 

No to może mówimy o 2 innych gazetach w zwykłym CDA to można pośmiać sie jedynie z prób "rozsmieszania" nas redaktorów poprzez bluzganie ludu.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 19:13 
Oldboy Battlefield.pl

bylem dzis w ksiegarni elektronicznej i wziolem CDA do reki i tak pobierznie przejzalem (spieszylem sie) ale to mi utkwilo w pamieci:
swietne strowanie chelikopterami./... bla bal... Mi8 wypozarzony w wyzutnie rakiet i karabiny maszynowe*... :lol: :lol: :lol: :lol:
widac panowie grali w ta gre... :lol: :lol: :lol: :lol:

*nie mowie ze 100% dokladnie ale tak to brzmialo :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 21:10 

Witam!
Nie ma sie zbytnio co martwic z tą oceną gdyż B1942 tez taką ocenę dostał.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 15:26 

Albo coś ich po.... albo na serio grali w jakąś bete czy inne chu..two.najgorsze jest to że do tej pory uważałem CDA jako najlepsze czasopismo o grach w Polsce, teraz nie mam co czytać (gamestar już sie nie ukazuje a mógł być niezłą gazetą)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 16:01 
Moderator forum

Westbam napisał(a):
Albo coś ich po.... albo na serio grali w jakąś bete czy inne chu..two.najgorsze jest to że do tej pory uważałem CDA jako najlepsze czasopismo o grach w Polsce, teraz nie mam co czytać (gamestar już sie nie ukazuje a mógł być niezłą gazetą)

Ogólnie to powiem, że CDA należy do grupy najlepszych czasopism zajmujących się tematyką gier (dlatego je kupuję). Świadczy to jednak tylko IMO o niskim poziomie polskich wydawnictw z tej "branży". Bycie wśród najlepszych ze słabiaków to niewielki komplement.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 16:50 

Od czasu upadku TSa nie ma dobrej gazety o grach (no był jeszcze Gambler ale go zamknęli). Chłopcy od TSa próbowali go wskrzesić, ale niestety drakońskie wydawnictwo postawiło nierealne warunki... a szkoda bo próba wskrzeszenia nie była taka zła (mi się dodatkowe numery na tyle podobały, że leżą na półce koło poprzednich TSów - no, może z wyjątkiem ostatniego).

Leim

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 17:13 

Żołnierze, dobra gazeta o grach to PLAY
a dla młodszych i mniej doświadczonych to Komputer Świat GRY !

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 17:18 

Play jest zbyt bardzo kolorowy.Hmm ale w sumie....przynajmniej sie screeny poogląda!

Lepsze to niz badziewne recki... :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 17:20 
Moderator forum

Leim napisał(a):
Od czasu upadku TSa nie ma dobrej gazety o grach (no był jeszcze Gambler ale go zamknęli). Chłopcy od TSa próbowali go wskrzesić, ale niestety drakońskie wydawnictwo postawiło nierealne warunki... a szkoda bo próba wskrzeszenia nie była taka zła (mi się dodatkowe numery na tyle podobały, że leżą na półce koło poprzednich TSów - no, może z wyjątkiem ostatniego).

Leim

Tesz lubiłem TS-a, ale potem to jusz wolałem Gamblera (podobało mi sie ich podejście - takie lekko poważniejsze). Także jest mi szkoda, że odmrożenie TS-a nie wyszło - gazeta nawet nieźle sie zapowiadała. Zresztą dzisiaj bardzo lubię przegladać stare gazety i z perspektywy czasu patrzeć na mniej lub bardziej chluba przeszłość. Szcególnie bawi mnie jak widze artykuły o hardware - np o kompie marzeń - P133 z Vodoo. Mam jeszcze taki i jest on IMHO za słaby do czegokolwiek poza trybem tekstowym pingwina (podobny robił u mnie za router do SDI). Esz te czasy. Tak wziąść mojego kompa (P4 2.4C@3, 512 RAM, GF 5959 Ultra) i cofnąć się z 10 latek wstecz na giełdę komputerową. Jusz sobie wyobrażam te gawiedzi zgromaczenie wokół BF-a (nawet z botami)...
Sorki za O/T - rozmażyłem się.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 18:26 

play - recka bfv - ocena 8.3. autor - znajomy :)

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 18:41 

Moim zdaniem recka z cd-action była niesubiektywna, a nawet ..... nudna..
Prawie bym usnął gdyby jej autor nie rozpisywał się na temat broni, samochodzikow i samolocików. JA zamiast +7, dalbym +8, bo tak naprawde gra nie jest tak wybitna, grafa jest na poziomie, lecz jest to kosztem dobrego komputera, jeśli chodzi o grę wojenną, a multi też nie jest cudem, lecz ma dużo szansę, bo jak autor recki napisał : " (...) Unreal Tournament 2004 czy właśnie Battlefield Vietnam. Te dwie ostatnie gry na pewno walczyć będą o tytuł online'owego shootera pierwszego półrocza 2004r."

Życzę tego wietnamowi z całego serca :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2004, 20:09 

Walter Sobchak napisał(a):
Żołnierze, dobra gazeta o grach to PLAY
a dla młodszych i mniej doświadczonych to Komputer Świat GRY !

heheh. no nie wypada Ci chyba... ;).
sprytne w każdym razie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2