Zb0y napisał(a):
Holman napisał(a):
pewnie nie mamy nikogo takiego kto rozumie i dlatego mamy piate miejsce w CB, do tego czitujemy i skanujemy krzaki w poszukiwaniu wroga, brak ksywek spowodowal ze nie damy rady grac na TO bo tluczemy za malo fragow
no ale ja ci tu pisze o planowaniu taktycznym nawet na poziomie zaladunku do heli a ty mi piszesz jakies bzdury o rozumieniu po polsku, to skonczmy juz lepiej
Teraz to się popłakałem. Taktyka załadunku do helikoptera

, a co wsiadacie falangą czy żółwiem

. Chwilami mam wrażenie, że gra staje się waszym realnym życiem.
Nigdzie nie pisałem, że na wspomagaczach macie to swoje któreś tam w CB. A co do taktyki to moim zdaniem jeżeli jest dobrze opracowana to żadne podpisy czy mapki 3D nie są potrzebne bo każdy wie gdzie ma ruszać tyłek i jak poinformować innych o tym czy innym. A na TS można dużo więcej niż wielu graczom się wydaje. Ale to inna bajka. Nic, szkoda czasu na gadanie. Trochę więcej realizmu w grze i już co niektórzy "wymiatacze" robią pod siebie. Eh taki life.
buhahahahaa, a ty dalej swoje, ok jestes zajebisty, wspaniale korzystasz z TS, jestes niewidoczny na polu i umiesz poznac kiedy wymiatacze robia pod siebie, problem polega na tym ze pojecie "taktyka zaladunku do heli" okazalo sie dla ciebie za trudne bo mi po prostu chodzilo ze musze wiedziec gdzie sa moi (i ktorzy to sa) zeby ich zabrac a nie mam ochoty non stop sluchac nawijki typu "troche w lewo, troche w prawo, poprosze za ten duzy domek", ale widze ze dla kampuchow siedzacych po krzakach TO teraz to raj
reasumujac: chetnie dzis wejde wieczorem i ci wtluke rakietami pomimo ze jestes niewidoczny na polu