Teraz jest 8 lip 2025, 12:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 13:51 

Zb0y napisał(a):
yacub napisał(a):
Pan Szmata napisał(a):
wracajac do tematu.. czyli TacOpsa.. mi wlasciwie nie przeszkadza brak tagow... mozna sie niezle skampic :D

Dokładnie :) BadBoysSniperTeam reaktywacja :) Chłopcy z M60-SniperRifle odapadają w przedbiegach ;)

I o to właśnie chodzi nareszcze profesja snjpera ma jakieś znaczenie bo dotychczas to poprostu było bzdurą biegać z czymś co ma same wady a okazywało się że byle lama z M60 wymiata na "granicy cienia".

tylko jest jeszcze problem deathcama :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 14:08 

Tak tylko przy dobrych krzaczorach i np. górce cholera wie gdzie siedzi snajper. Kierunek się zna ale pewności nie ma czy nie zmienił pozycji. A wymacać go po napisie się nie da i to jest zaletą. Nawet z "camerką" nie tak prosto się szuka kampucha w krzaczorach. Sam ostatnio miałem przypadek, że buchający pianą yankesi z M60 cztery razy mnie mineli i nic, piątego razu już nie ryzykawałem :D. Polazłem sobie gdzie indziej. Ale ubaw miałem niezły jak leżąc sobie w trawce obserwowałem jak się miotają po krzakach i strzelają na pałe. Naprawde poczułem wtedy sens bycia scoutem :).

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 14:16 
Moderator forum

Zb0y napisał(a):
Holman napisał(a):
pewnie nie mamy nikogo takiego kto rozumie i dlatego mamy piate miejsce w CB, do tego czitujemy i skanujemy krzaki w poszukiwaniu wroga, brak ksywek spowodowal ze nie damy rady grac na TO bo tluczemy za malo fragow

no ale ja ci tu pisze o planowaniu taktycznym nawet na poziomie zaladunku do heli a ty mi piszesz jakies bzdury o rozumieniu po polsku, to skonczmy juz lepiej

Teraz to się popłakałem. Taktyka załadunku do helikoptera :shock:, a co wsiadacie falangą czy żółwiem :D. Chwilami mam wrażenie, że gra staje się waszym realnym życiem.
Nigdzie nie pisałem, że na wspomagaczach macie to swoje któreś tam w CB. A co do taktyki to moim zdaniem jeżeli jest dobrze opracowana to żadne podpisy czy mapki 3D nie są potrzebne bo każdy wie gdzie ma ruszać tyłek i jak poinformować innych o tym czy innym. A na TS można dużo więcej niż wielu graczom się wydaje. Ale to inna bajka. Nic, szkoda czasu na gadanie. Trochę więcej realizmu w grze i już co niektórzy "wymiatacze" robią pod siebie. Eh taki life.

buhahahahaa, a ty dalej swoje, ok jestes zajebisty, wspaniale korzystasz z TS, jestes niewidoczny na polu i umiesz poznac kiedy wymiatacze robia pod siebie, problem polega na tym ze pojecie "taktyka zaladunku do heli" okazalo sie dla ciebie za trudne bo mi po prostu chodzilo ze musze wiedziec gdzie sa moi (i ktorzy to sa) zeby ich zabrac a nie mam ochoty non stop sluchac nawijki typu "troche w lewo, troche w prawo, poprosze za ten duzy domek", ale widze ze dla kampuchow siedzacych po krzakach TO teraz to raj :lol:

reasumujac: chetnie dzis wejde wieczorem i ci wtluke rakietami pomimo ze jestes niewidoczny na polu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 14:34 

No jasne, że jestem zajebisty i niemalże boski :D. Miło słyszeć takie komplementa od takiego GRACZA. Nareszcie zostałem doceniony. Szkoda Holman, że tak cię nerwy ponoszą, szkoda. CO do komunikatorów głosowych to bawię się nimi od ponad 5 lat a dokładniej od czasów Fallout Tactics. I tak z wiekiem człowiek potrafi precyzyjnie zlokalizowć albo podać swoje namiary. Problem to tylko znajomość "terenu" przez obie zainteresowane strony. Z resztą co ja mogę o tym wiedzieć nie mam pojęcia o organizacji transporu :D i taktyce załadunku helikoptera :D.
A co do polowania "na czarownice" to jak będę dziś wieczorem to z miłą chęcią poczekam na ciebie w jakiejś trawce czy krzaczkach. Tylko proszę nie smyrać mnie śmigiełkiem po tyłeczku bo strasznie nie lubę jak ktoś wiatry robi :D.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 14:37 
Moderator forum

Zb0y napisał(a):
No jasne, że jestem zajebisty i niemalże boski :D. Miło słyszeć takie komplementa od takiego GRACZA. Nareszcie zostałem doceniony. Szkoda Holman, że tak cię nerwy ponoszą, szkoda. CO do komunikatorów głosowych to bawię się nimi od ponad 5 lat a dokładniej od czasów Fallout Tactics. I tak z wiekiem człowiek potrafi precyzyjnie zlokalizowć albo podać swoje namiary. Problem to tylko znajomość "terenu" przez obie zainteresowane strony. Z resztą co ja mogę o tym wiedzieć nie mam pojęcia o organizacji transporu :D i taktyce załadunku helikoptera :D.
A co do polowania "na czarownice" to jak będę dziś wieczorem to z miłą chęcią poczekam na ciebie w jakiejś trawce czy krzaczkach. Tylko proszę nie smyrać mnie śmigiełkiem po tyłeczku bo strasznie nie lubę jak ktoś wiatry robi :D.

nerwy? chlopie ja sie dopiero rozkrecam :D nie chce mi sie juz dyskutowac, mnie to przeszkadza bo nie wiem kto jest kto po naszej stronie a tobie nie bo lubisz kampic po krzakach (moze nie wnikajmy co tam robisz :lol: ) i tyle, kazdy ma swoje argumenty, cu@battlefield

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 14:39 

Oj wieczorem będzie ciekawie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 15:32 

Lubie drobne sprzeczki z ludzmi majacymi argumenty bo dyskusja nie jest jałowa i zawsze jakieś wnioski mozna z niej wyciągnąć. Tak więc jeżeli w którymś momencie przegiełem to sorki :D taki juz jestem.
Nie lubie chodzić na skróty :D.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 12:16 
Moderator forum

A ja sie nie zgodze ze snajper ma przegrzane...
W Vietnamie snajperki sa na prawde fajowe i z odrobina wprawy nawet M60 i death cam nie straszne...szczegolnie na duzych mapkach jak Landing Zone Albany. Ja tam nie mam probelmow zeby zdobywac duzo fragow snajperem...a po odpowiednim przyjeciu pozycji na wzgorzach czasem uda mi sie obronic flage przed przejeciem...kwestia wprawy panowie...a M60 to pikus...zanim lamka sie wstrzeli dostaje heada...
tyle

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2004, 14:19 
Moderator forum

oj popieram :D Gareta SVD na tej mapce to potęga :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2