Teraz jest 3 kwi 2025, 08:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 19:24 

Dzieki dobra robota dziennikarska

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 19:37 

a kto wygral

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 20:29 

Pewnie socjaliści. Oni zawsze wygrywają.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 20:51 

wilda ma 1 mjejsce wygraliśmy!!!!!

z ciekawostek nie przegraliśmy ani jednej mapy!!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 21:03 

BRAVO WILD-A !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 21:09 

gratulacje dla wilda, napewno najlepszej druzyny w przekroju calego turnieju, enclave mimo oslabienia pokazalo sie tez z dobrej strony lapia sie na podium (3), no a i tak najwieksza niespodzianka jest pozycja gold :) niestety taki lajf i najpierw ejw.black musialo bratobojczo zabijac nas (ejw.4fun), potem poleglo z bracmi z gold ... ale to sa wlasnie dyskretne uroki losowania, jak w pilce ;) pozdrowienia dla all uczestnikow, no i dla niezmordowanych: Grzesioow z EA, bcj, kaserka i calego zaplecza techniczno-organizacyjnego :!: gj & gg za turniej i fajna zabawe oraz niezapomniane przezycia (vide nasz mecz z ejw.black, kiedy cielismy ukryci, jako pierwsi w tym turnieju, w calosci pod maskujaca palatka ;) ) .... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 21:25 

zajebiście :) było. Fajo ludzie fajo atmosfera i wogole wszystko fajo :D Z 2 miejsca też się cieszymy (ejw gold) :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 21:38 

było ekstra. naprawdę znakomicie. najlepsze były chyba mecze ejw.g vs. SPQR i ejw.g vs. ejw.b. ah! to były emocje :) . chyba najbardziej mi się w pamięci ostatnie zdzielenie holmana przez łeb maczetą... :)

ogólnie cały lanik zajebisty, udany itd.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 21:39 

Dziekuje za gratulacje. Bylo bardzo fajnie. Szczegolnie spodobal mi sie mecz z Enclave. Jak dla mnie byl to praktycznie final. Jednak EJW.gold tez pokazalo klase na Quang Tri ALT. Jednak po Khe Shan wszystko bylo juz praktycznie jasne.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 23:05 

Gratulacje dla zwycięzców! Generalnie zajebista atmosfera itd. Jedyne słabości zlotu (w kolejności od największych do najmniejszych) to brak hostess, brak hostess i jeszcze raz brak hostess :) A oprócz tego jeszcze ciągła walka ze słońcem padającym na monitory i duże opóżnienia w meczach pierwszego dnia, przez co trzeba było się nudzić wiele godzin. Można by też coś pomyśleć o jakimś żarciu na miejscu. Wietnamska knajpka na zlocie byłaby dość klimatyczna :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 23:23 

Nom, lanik zajebisty.
GG SPQR, Ukf.am, ejw, Wilda.
Swietnie Wilda wybrala mapke na final. Ksahn nigdy nie trenowalismy, a jeszcze z powodu 24 czerwonych pudelek z telepizzy takta byla napisana w cale 4minuty :D . Czyzby jacys informatorzy? :lol: [joke, jakby co :roll: ] Na quang tri alt gralo sie zajebiscie, gg & gj chlopaki ( i dziewczyny :P )

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 23:27 

O Nei nie wolno zapomniec. Moim zdaniem byla to najlepiej grajaca dziewczyna na LAN'ie. Congratz Nea i wszystkie inne damy pasionujace sie naszym kochanym Vietnamem!!

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 23:29 
Moderator forum

GJ wszystkie klany i gratulacje dla Wildy, ejw.gold i enclave, czyli wszystkich przed nami hehe :)

a a propos maczety to w tym momencie bylem juz tak wqurwiony sytuacja ze nawet tego nie zauwazylem ze ktos mi reke odcial ;)

naprawde fajna atmosfera byla i super sie gralo, a teraz odchodze w hibernacje w temacie klanowek na blizej nieokreslony czas az mi wroci ochota na granie :? , 3mac sie wszyscy :!:

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2004, 23:33 
Moderator forum

Holman napisał(a):
a teraz odchodze w hibernacje na blizej nieokreslony czas, 3mac sie wszyscy :!:

Nie no, kolejny? Epidemia jakaś?

Gratulacje Wilda :!: GJ - SPQR, EJWy, UKF, Enclave oraz nie zrzeszeni :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2004, 00:41 

Gratulacje i podziękowania dla wszystkich: dla zwyciezcow, organizatorow i licznie przybyłej publiczności. fajna impreza, ktorą pewnie długo będziemy wspominać. były plusy i minusy, jak to zawsze w życiu bywa, jednak nie ulega wątpliwości, że lan party było co najmniej udane. nie wiem co prawda, co się stało z moją myszką w meczu z ejw.gold. nie próbuję się tlumaczyć, ejw.gold wygrał zasłużenie, byli po prostu lepsi od starych pryków, ale mam mały niesmak (co do mojej i tylko mojej gry). lama jestem i tyle, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy ;).
dla mnie ta impreza to też zamknięcie pewnego rozdziału, nie tylko w grze, również w życiu. przyszedł czas na rzeczy bardziej poważne, stąd przechodzę w stan hibernacji. czas dania szansy młodym wilkom ;). oczywiście czasem wpadnę na jakiś serwerek, sprawdzić, czy jesteście grzeczni ;). no i forum też będę czytał, więc moje kochane trolle, nie rozumiem skąd ten uśmiech na twarzach ;).
jeszcze raz dzięki za super imprezę, gratz Wilda (w pełni zasłużone zwyciestwo), ejw.gold okazali się czarnym (złotym?) koniem turnieju - brawo! pozdrawiam również ex-matów z Enclave. gg, gj, gl, hf i co tam jeszcze bylo? :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2