no to moze pare spostrzezen z fotela pilota helikoptera
imho jesli chodzi o helikoptery PATCH JEST ZAJEBISTY bo:
1. zmiany w modelu lotu heli sa super bo promuja ludzi umiejacych latac i posiadajacych joye hehe

, zmniejszy sie troche liczba myszkowcow

, generalnie lata sie zajebiscie kazdym heli bo czuc inna charakterystyke maszyn, czuc ze to ciezki mi-8 i ze to bardzo lekki loach, o to wlasnie chodzi !
2. huey - zaluje ze zabrali 2 rakiete hueyowi

, to bez sensu poniewaz ani tak na wojnie nie bylo ze nie mozna bylo walic z obu wyrzutni na raz ani nie poprawia to rozgrywki bo samotny pilot hueya w pojedynku z mi8 walcym 4 rakietami nie ma najmniejszych szans

, niech chociaz poprawia predkosc przeladowania w takim razie
ALE
mysle ze oslabienie karabinka to zajebisty pomysl bo teraz pojedynki huey z gunnerem vs mi8 maja sens

do tej pory bylo tak ze przy dobrym pilocie i gunnerze nie bylo nawet jak podleciec do hueya, teraz w mi8 mozna podjac rownorzedna walke

o to chodzi
3. loach - swietna zabaweczka, mozna smigac miedzy drzewami i nad drogami i poczuc adrenaline, karabinki raczej do zabawy ale postrzelac do ludzikow mozna

no i poejedynek z kamowem tymi karabinkami jest calkiem calkiem
4. kamow - czuc ze to heli marynarki

, ociezaly i bardzo stabilny (ten brak reakcji na przechyly boczne

) ale dobrze sie lata, swietnie sie walczy karabinami z loachem

polecam taki dogfajcik
dla niekumatych:
http://www.combataircraft.com/aircraft/hka25.asp
5. cobra - i dobrze ze sie przechyla przy przesiadce na strzelca

, jak ktos nie umie opanowac takiego heli to sorry hehe, ALE dlaczego nie jest tak samo z kamowem ?

on sie nie przechyla

i mozna sie spokojnie przesiadac na 2 i walic sa-7, troche bez sensu...
6. pulap heli - bardzo dobrze, nie da sie juz wzniesc poza pulap widocznosci mi-8 z respem, poprawilo to rozgrywke
7. m60 i law sa realnie zwiekszone, teraz 3 gosci z m60 - 5 sek ognia i nie ma mi-8 ktore kampi, pomimo ze jestem pilotem i moze mi to przeszkadzac ciesze sie z tego bo poprawila sie jakosc rozgrywki
jednym slowem: GIT

DO MASZYN
aha
cos przekombinowali debile i na pozycji gunnera w huey niesamowicie laguje nawet na mocnych maszynach