Teraz jest 18 lip 2025, 01:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 15:06 

Mógłby ktoś otworzyć jakąkolwiek mapę Battlecraftem bo u mnie teraz wywala bląd, nawet przeinstalowanie nic nie dało. Chciałbym wiedzieć czy to ja mam tylko ten problem czy to BC przestał współdziałac po patchu?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 15:08 

narzekaja jak zwykle i jak zwykle sie wszyscy przyzwyczaja :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 16:15 

art(zn) napisał(a):
Mógłby ktoś otworzyć jakąkolwiek mapę Battlecraftem bo u mnie teraz wywala bląd, nawet przeinstalowanie nic nie dało. Chciałbym wiedzieć czy to ja mam tylko ten problem czy to BC przestał współdziałac po patchu?

u mnie BC tez nie dziala .....................

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 16:30 

ta.. jak zwykle kwicza i marudza
to czy mapka jest dobra czy patch poprawia rozgrywke wyjdzie w praniu przez kilka tygoni grania
po pierwszym spotkaniu z patchem rozwalilem mi8 jednym magazynkiem z m60 ( chyba ze byl juz nadgryziony ) i to juz jest poprawa
bo to bylo najwieksze niezbalansowanie gry brak broni niszczacej heli nva

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 17:22 

Okota napisał(a):
OH bardzo zwrotne az za bardzo wczoraj udalo mi sie unikac rakiet naprowadzanych... Ka jest super wydaje mi sie ze inny model lotu spowodowany jest innym uztawieniem wirnikow... ale cos dziwnego... mozna leciec z lekkim przechylem nie schodzac z kursu...

Po pierwsze to nie on bardzo zwrotny, tylko rakiety mniej zwrotne.
Po drugie słaba reakcja na przechył boczny to nie zaleta a wada.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 17:26 
Moderator forum

Matador - sprawdzałem z Eugenem splash od Sheridana i nie widziałem poprawy - 4 strzały gdzieś tak metr od nóg kolesia zabrały mu chyba 80 % - co prawda fakt jest taki że kolesie "latają" w powietrzu, ale jakoś w porównaniu z BF42 to nie to samo :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 00:05 

Chyba cos "ruszali" w migu 21 ciezej jest fantoma stracic

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 01:28 
Moderator forum

no to moze pare spostrzezen z fotela pilota helikoptera :)

imho jesli chodzi o helikoptery PATCH JEST ZAJEBISTY bo:

1. zmiany w modelu lotu heli sa super bo promuja ludzi umiejacych latac i posiadajacych joye hehe 8), zmniejszy sie troche liczba myszkowcow :P, generalnie lata sie zajebiscie kazdym heli bo czuc inna charakterystyke maszyn, czuc ze to ciezki mi-8 i ze to bardzo lekki loach, o to wlasnie chodzi !

2. huey - zaluje ze zabrali 2 rakiete hueyowi :(, to bez sensu poniewaz ani tak na wojnie nie bylo ze nie mozna bylo walic z obu wyrzutni na raz ani nie poprawia to rozgrywki bo samotny pilot hueya w pojedynku z mi8 walcym 4 rakietami nie ma najmniejszych szans :(, niech chociaz poprawia predkosc przeladowania w takim razie :!:

ALE

mysle ze oslabienie karabinka to zajebisty pomysl bo teraz pojedynki huey z gunnerem vs mi8 maja sens :!: do tej pory bylo tak ze przy dobrym pilocie i gunnerze nie bylo nawet jak podleciec do hueya, teraz w mi8 mozna podjac rownorzedna walke :) o to chodzi :)

3. loach - swietna zabaweczka, mozna smigac miedzy drzewami i nad drogami i poczuc adrenaline, karabinki raczej do zabawy ale postrzelac do ludzikow mozna :) no i poejedynek z kamowem tymi karabinkami jest calkiem calkiem :)

4. kamow - czuc ze to heli marynarki :), ociezaly i bardzo stabilny (ten brak reakcji na przechyly boczne ;) ) ale dobrze sie lata, swietnie sie walczy karabinami z loachem :) polecam taki dogfajcik ;)

dla niekumatych: http://www.combataircraft.com/aircraft/hka25.asp

5. cobra - i dobrze ze sie przechyla przy przesiadce na strzelca :P, jak ktos nie umie opanowac takiego heli to sorry hehe, ALE dlaczego nie jest tak samo z kamowem ? :!: on sie nie przechyla :shock: i mozna sie spokojnie przesiadac na 2 i walic sa-7, troche bez sensu...

6. pulap heli - bardzo dobrze, nie da sie juz wzniesc poza pulap widocznosci mi-8 z respem, poprawilo to rozgrywke

7. m60 i law sa realnie zwiekszone, teraz 3 gosci z m60 - 5 sek ognia i nie ma mi-8 ktore kampi, pomimo ze jestem pilotem i moze mi to przeszkadzac ciesze sie z tego bo poprawila sie jakosc rozgrywki

jednym slowem: GIT :!: DO MASZYN :!:

aha

cos przekombinowali debile i na pozycji gunnera w huey niesamowicie laguje nawet na mocnych maszynach :?

Ostatnio edytowano 30 lip 2004, 02:00 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 01:50 

No cóż, nie pozostaje nic innego jak tylko się przestawić. Na tą chwilę powiem tak: na Flaming Dart rozwalenie wieży graniczy z cudem. Prawdopodobnie na tej mapie rozgrywki będą trwały dłużej :-))
Pozdrawiam,
Jester

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 02:08 
Moderator forum

Holman napisał(a):
cos przekombinowali debile i na pozycji gunnera w huey niesamowicie laguje nawet na mocnych maszynach :?

Nie wiem od czego to zalezy ale u mnie np od samego poczatku lagowalo niemilosiernie ale tylko na niektorych serverkach...Czy to mozlliwe ze mam za duzy sens myszy ustawiony? (tak pod czolgi ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 08:14 

Hynol napisał(a):
Matador - sprawdzałem z Eugenem splash od Sheridana i nie widziałem poprawy - 4 strzały gdzieś tak metr od nóg kolesia zabrały mu chyba 80 % - co prawda fakt jest taki że kolesie "latają" w powietrzu, ale jakoś w porównaniu z BF42 to nie to samo :(

... :( ... zgadza się. Po dłuższym pograniu stwierdzam że kolesie w większości przypadków gdzieś odlatuja ale nie giną.... lipa

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 11:33 

najgorsze jest to ze wraz z patchem 1.1 usunieto KREW. przeciez to jest jakas paranoja... co za pipy w tym ea/dice pracują...

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 12:05 
Moderator forum

no fakt czolgi sie malo zmienily splasch damage prawie taki sam...ale dla asfaltow to zmiany sa tylko na lepsze..nie wiem czemu sie czepiacie...z dnia na dzien bedzie coraz lepiej sie gralo...

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2004, 14:45 

ater napisał(a):
najgorsze jest to ze wraz z patchem 1.1 usunieto KREW. przeciez to jest jakas paranoja... co za pipy w tym ea/dice pracują...

Hmm, a u mnie po instalacji p-a 1.1 krew się pojawiła...
Może nie w makabrycznych ilościach, ale po trafieniu kolesia wykwitają na nim jakieś czerwone plamki.
Albo to sprzęt mi się sypie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2004, 00:45 

ater napisał(a):

RM i Rydzyk juz maja 39 % udziału w Dice

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2