Ethan napisał(a):
Pisalem we wczesniejszych postach ze wyciagne konsekwencje tych zachowac ( mam na mysli sprawe podmiany graczy) i tez tak zrobie, ale ze wzgledow na delikatnosc sprawy potrzebowalem troche czasu.
Ethan wiesz co dla mnie zawsze uchodziles za czlowieka ktory dopasowuje zdanie do danej sytuacji co widac dokladnie w twoich postach.
Najpierw pisales ze to jest wew sprawa klanu potem piszesz ze potrzebowales troche czasu Gratulacje !!!!!!!
Ethan napisał(a):
Osoby ktore myslaly ze nie bedzie konsekwencji sa glupcami, a w szczegolnosci pan Pawel SS ktory okazal sie nieprzecietnym draniem. Na naszym TS mial konto jako ex czlonek klanu Wilda. Ponadto stworzyslimy my dla graczy MU - On line kanal na ktorym Pawel byl czestym gosciem.
Ponadto Pawel SS przesiadywal z nami jak gralismy na serwerach publicnzych i nie tylko bo bywalo i tak ze siedzial na kanale jak mielismy klanowki. Nie mielismy wobec tego zadnych zastrzezen az do momentu kiedy Pawel postapil jak ostatni dran.
Poraz kolejny mydlisz wszystkim oczy mowiac nieprawde ale ja to troche sprostuje. Na waszym serwie siedzialem od jakis 2 tyg wczesniej mnie nie bylo bo siedzialem w warszawie(kaspar i szmata moga to potwierdzic).
2 sprawa rejstracje dostalem od kury na dwa dni prze tym calym swindlem wiec nie sciemniaj ze mialem tam konto jako ex gracz klanu chachmet i spolka a wczesniej mialem konto ale na ts-ie rezerwowym na ktorym to byl postawiony kanal mu online lecz na tym serwie was nie bylo
Ethan napisał(a):
Nie wiem ile info wynosil wczesniej z naszego TS'a ale nagranie na naszym prywatnym TS i opublikowanie go na innym w tym wypadku publicznym kanale jest posunieciem wielce nie fair.
tak wynosilem gbajty informacji widze ze nic sie nie zmieniles i nadal uprawiasz terorie spisku "ja wiem ze 2 lan ustawiony jest pod ejw" cytat by ethan buhahahahah[/quote]
Ethan napisał(a):
Dlatego obrazanie sie graczy na forum swiadczy o jakimkolwiek braku taktu tych osob. Dotyczy to w szczegolnosci osob co nie potrafia panowac nad emocjami obrazajac innych oraz nie maja poczucia zadnych wartosci dla mlodszych graczy to kieruje do Pawla SS ( to ze jestes starszy i wiekszy od innego gracza nie znaczy ze musisz byc jednoczesnie glupszy)
to byla reakcja z mojej strony na wysmiewki dartha z nora pokazalem mu jak sie czlowiek czuje w takiej sytuacji. ale napewno cie to nie upowaznia do mowienia ze jestem głupi bo ja zawsze moge powiedziec ze jestes glubszy.
Ethan napisał(a):
Klan Wilda jest klanem z ponad 3 letnia tradycja i doswiadczeniem scenowym jezeli chodzi o gry on-line i obojetnie co o nas nie myslicie mamy swoje zasady, wlasny regulamin oraz honor. Mozliwe ze mlodszej kadrze po LP2 uderzyla woda sodowa do glowy, jest to czeste zjawisko po osiagniecu sukcesu.
no wlasnie juz wszyscy poznali wasze zasady(co chwila jakas afera z udzialem honorowego klanu wildy uwzieli sie na was czy co , moze wam zazdroszcza) co do honoru to ........ ladna dzis pogoda byla
Ethan napisał(a):
jednoczesnie wspolczujemy Pawlowi ktory okazal sie najbardziej flaszywa szuja jaka istnieje na polskiej scenie klanowej..
No teraz to juz chyba cie wszyscy wysmieja ze co ze jak moze mialem wyslac do ciebie sms-a z zapytanie czy moge to ujawnic

(wybacz ale sadzilem ze wlasnie obracasz jakas wloszke i nie chcialem przeszkadzac

) moze zrobimy glosowanie apropos najwiekszych szuj na polskiej scenie

mysle ze ty i i twoj(chachment i spolka)zajal by czolowe lokaty
Na tym koncze pozdrawiam scene BF.pl i do zobaczenia na serwerach