Teraz jest 10 kwi 2025, 21:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 11:29 
Moderator forum

Hynol napisał(a):
Panowie admini - zpaczujcie serwery - bo jak na razie to wszystkie na 1.0 stoją z tego co widze i po Raichu się trzeba szwędać :(

[ASTER] Battlefield Vietnam | 39ms | 212.76.32.54:15567 Jest już ustawiony na 1.1

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 11:45 

11:44 sobota 22 maja roku panskiego 2004 na stronie bf vietnam już jest wzmianka.... :wink:

Żeby nie było że tylko enclave umie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 11:48 
Moderator forum

a co bedzie w 1.1?

a na przyklad Ka-25 Hormone

"To counter this new US helicopter, the NVA will have access to the KA-25 "Hormone" attack helicopter. Originally designed as a sub-hunter, the "Hormone" (seen below) was adapted later in the war as a ground attack chopper. In BFV it is equipped with chain guns (usable by the pilot), radar and heat-seeking missiles (usable by the "co-pilot"). Faster and more maneuverable than the MI-8 "Hinds", these should be a real treat to fly for any veteran pilot."

sie bedzie dzialo :) juz sie nie moge doczekac hehe, bedzie mial rakiety na cieplo wiec to bedzie taka Cobra NVA

ale mistrzowie z EA mnie rozjebali bo napisali "Mi-8 Hind" LOL, Mi-8 Hip :!:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:05 

wreszcie sie doczekalem

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:13 

A ja pierdo*** tego patha :/
ja chce swoje kamerki z classica anie deth camera lub free camera :/
Juz nawet M60 mi nie przeszkadzalo tylko do **** wafla nie oddadza mi kamery :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:40 
Moderator forum

Fakt - polskie serwy już stoją na 1.01 - O Happy Day.
Zauważyłem że od razu mi się lepiej rozwala kolesi... Ale to może być zbierzność bo mi nowy routing zrobili i o 50% spadł mi lag (do 80 srednio :) ). I chyba grafa nieco płynniej chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:51 

a mnie wywala do windy! :evil:
o co chodzi? wczesniej nie mialem takich problemów :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 12:58 
Moderator forum

Podobno Mi-8 ma mieć radar.To teraz tylko żółtki będą rządzidź a miało być równo.Niezbyt mi się podoba, ale mam nadzieję że następna wersja bedzie lepsza :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 13:33 

Ja mam problem. Patch instaluje mi sie bez problemow. Włanczam gre i na dole mam napisane version 1.0. Wieksza ilosc serwerow jest szara tzn ze nie mam patcha.
Prosze o pomoc

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 13:35 
Moderator forum

Cytuj:
@Max: coz ja wiem dlaczego tak piszecie, bo tez chcielibyscie czasem porobic sobie jaja ale udajecie pseudo moralistow i wam nie wypada

hahahahahahah jak dla was te prymitywne odzywki w stylu "jesteś gejem ?" to są jaja to gratuluję poczucia humor....aaaa no zapomniałęm przecież to jest budowanie kliamtu forum ............. kloacznego

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 13:44 

Piekne wypowiedz Holmana mialy mnie wkurzyc, co nie Holmanku?? Na serverach na ktorych gra cala ekipa osob ktora mnie dobila swoimi M60, juz nie gra tak zajebiscie. Wreszcie znajde odpowiedz na dreczace mnie pytanie: "Czy oni nie umieja grac niczym innym niz M60?" Jak na razie odpowiedz brzmi (dla wiekszosci) "TAK".

No i apropo Holman. Wiekszosc z mojego klanu istotnie nie gra RPD i M60. Mielismy treny na ktorych nie uzywalismy ciezkich karabinow. I co? Moim zdaniem to wyjdzie na jaw. M60 nie zdejmie mnie tak ze snajper nawet by nie trafil, nie bedzie juz takie zarabiste na bliskie odleglosci i 2 kulki z M16, badz AK wystarcza. A czy "bedziemy zajebisci i wejdziemy na 1 miejsce" to watpie. Wiekszosc klanow gra M60 i tylko M60, na pewno kilka z nich pogorszy sie na pewien okres - przynajmniej grajac US. (Chodzi mi tutaj o asfaltow).

Co do zmian to jeszcze zauwazylem ze zmniejszyli rozrzut AK i AKMS. Naprawiono tez buga "schodowego"!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 13:44 

Teraz wreszcie m60 sluzy do tego do czego zostalo stworzone - na glebe i kosic ;). Na lezaco wali jak snajpa.. Do tego zlikwidowali wreszcie bug'a prz schodzeniu ze schodow.. Nareszcie CAR&M16 roxx :!:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 13:48 

UWAGA. Jeśli macie jakieś kłopoty z paczem, zalecam ponowna instalację gry na czysto po poprzednim odinstalowaniu. I dopiero nakąłdanie pacza. Jesli ktoś miał jakis NO CD gra po spaczowaniu nie działa. Ponadto videodafault.con też zmienia na domyślne (fix znany z bf 42) i trzeba ponownie zmienic wartosć renderer.allowAllRefreshRates z zera na 1 ale tylko u tych ludzi którym wywala do windy gre podczas startu.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2004, 14:05 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
Cytuj:
@Max: coz ja wiem dlaczego tak piszecie, bo tez chcielibyscie czasem porobic sobie jaja ale udajecie pseudo moralistow i wam nie wypada

hahahahahahah jak dla was te prymitywne odzywki w stylu "jesteś gejem ?" to są jaja to gratuluję poczucia humor....aaaa no zapomniałęm przecież to jest budowanie kliamtu forum ............. kloacznego

no tak zapomnialem ze po praniu mozgu tolerujesz juz tylko humor aluzyjny wysokiego lotu

@darth: oczywiscie ze mialy cie zdenerwowac, tak samo jak ty lubisz denerwowac ludzi na serwerze drac sie "nombaaaa" na serwerze

smieszy mnie tylko ta slepa wiara ze oslabienie m60 tak duzo zmieni, jak mowilem czekam na wspaniale wyniki klanow nie grajacych z m60 i rpd

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2